У Луцьку робили валентинки, щоб допомогти бійцям. ФОТО

У Луцьку робили валентинки, щоб допомогти бійцям. ФОТО
У Луцьку відбувся майстер-клас з виготовлення валентинок «Серденько».

Навчала робити валентинки майстриня Ксенія Вдячна, - повідомляє прес-служба ВОГО "Фундація розвитку громад".

«На майстер-класі ми робили патріотичні валентинки з українською вишивкою, жовто-блакитними стрічками. Люди хотіли підтримати військових теплими словами та побажаннями. Хтось просив відправити свої валентинки військовим, хтось залишив для них свої вірші, деякі листівки будуть продані, а кошти використані на потреби бійців» - розповідає майстриня Ксенія Вдячна.

Деякі валентинки, що були виготовлені на майстер-класі «Серденько», як того побажали їх автори, вирушать бійцям на Схід. Деякі з них волонтери передадуть в Арт-дім, де вони будуть віддані людям за пожертви, а зібрані кошти будуть використані на потреби бійців.

Крім того, на майстер-клас люди несли з собою солодощі для бійців та теплі побажання (вірші). Луцька дитяча поетеса та майстриня Наталія Бугай принесла з собою малесеньких ляльок-мотанок, щоб волонтери відіслали їх військовим на Схід як оберіг.

«Події, що відбуваються зараз не можуть не хвилювати нікого. І кожен з нас намагається зробити для фронту те, що він може. Хтось воює за нашу батьківщину зі зброєю в руках, а хтось воює із словом, бо слово – це не менш дієва зброя. Я зараз пишу дуже багато дитячих патріотичних віршів та пісень про Майдан, про війну, аби наступне покоління знало своїх героїв було відданим своїй країні» - зазначила Наталія Бугай.

«Зараз усім важко. Всі думки й розмови на майстер-класі були про бійців. Такі заходи об’єднують людей, і переносити важкі часи стає легше. Тож нам вдалося підтримати не лише наших героїв, а і нас самих. Кожен з нас зрозумів, що він не один» - підсумувала координатор соціальних програм ГО «Фундація розвитку громад» Любов Казмірчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сегодня под ударами "Градов" ВСУ в Горловке погибли дети: мальчик 1 год и девочки 6 и 12 лет. Можете им "валентинки" не посылать.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку робили валентинки, щоб допомогти бійцям. ФОТО
13 лютий, 2015, 14:17