У Луцьку вшанують пам'ять Героїв Небесної Сотні

У Луцьку вшанують пам'ять Героїв Небесної Сотні
Лучани вшанують подвиг учасників Революції гідності та пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Відповідно до Указу Президента України «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні», з метою патріотичного виховання молоді та збереження цінностей Євромайдану міський голова Микола Романюк підписав розпорядження, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Відтак, 20 лютого 0 12:00 годині відбудеться покладання квітів до могили Героя Небесної Сотні Василя Мойсея та панахида пам'яті Героїв Небесної Сотні на меморіальному комплексі «Вічна Слава».

У цей же день о 16:00 у Палаці культури міста Луцька відбудеться вечір-реквієм пам’яті Героїв Небесної Сотні «Герої не вмирають» .

О 18:00 годині - поминальний молебень біля фотостенду «Герої Небесної Сотні» на Театральному майдані.

У бібліотеках та загальноосвітніх закладах міста з 16 лютого організують тиждень пам'яті, перегляди тематичних фільмів «Майдан. Хроніка подій», «Двадцять свідчень про перший день протистоянь на майдані», зустрічі з учасниками Євромайдану, уроки патріотизму, інші мистецько-патріотичні заходи, присвячені подвигу учасників Революції гідності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Характерно, что следствие до сих пор не завершено и кто стрелял неизвестно. Правду узнаем лет через десять.
Відповісти
панахида пам'яті Героїв Небесної Сотні на меморіальному комплексі «Вічна Слава»,вечір-реквієм пам’яті Героїв Небесної Сотні «Герої не вмирають», поминальний молебень біля фотостенду «Герої Небесної Сотні» на Театральному майдані-це дуже добре, а якже ті хто сріляв, віддавав накази. Жодного не покарано, а рік вже минув. Що роблять відповідні органи ???
Відповісти
панахида пам'яті Героїв Небесної Сотні на меморіальному комплексі «Вічна Слава»,вечір-реквієм пам’яті Героїв Небесної Сотні «Герої не вмирають», поминальний молебень біля фотостенду «Герої Небесної Сотні» на Театральному майдані-це дуже добре, а якже ті хто стріляв, віддавав накази. Жодного не покарано, а рік вже минув. Що роблять відповідні органи ???
Відповісти