У Луцьку починають боротися із підтопленням масиву за 8 мільйонів

У Луцьку починають боротися із підтопленням масиву за 8 мільйонів
Міський голова Луцька Микола Романюк планує зустрітися із жителями Малоомелянівського масиву з нагоди початку будівництва каналізації.

З її допомогою будуть боротися із постійними підтопленнями масиву. Зустріч планують провести на території масиву у суботу, 14 лютого. Початок об 11:00.

Нагадаємо, управління капітального будівництва Луцької міськради 5 серпня 2014 року за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Шинака-Україна» на будівництво мереж водовідведення на Малоомелянівському масиві. Вартість угоди складає 7,91 мільйона гривень. Роботи мають провести до 1 грудня 2015 року, - повідомляє видання «Наші гроші».

В угоді передбачені підготовчі будівельні роботи, монтаж ліній електропередач і обладнання дизельної електростанції, будівництво каналізаційно-насосної станції, влаштування самопливно-господарської каналізації на вулиці Колгоспній, провулку Колгоспному, вулиці Лисенка, вулиці Тарасова, будівництво напірної господарсько-побутової каналізації на вулицях Малоомелянівській, Сєченова, Лисенка,Рєпіна, Колгоспній, благоустрій і озеленення території.

Сьогодні одноосібним власником фірми «Шинака-Україна» значиться Михайло Квятковський. Раніше разом із ним до складу засновників входили луцький бізнесмен Петро Пилипюк і Богдан Лукасік з Польщі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.