Азаров «воскрес» у Facebook і поскаржився, що його недооцінили

Азаров «воскрес» у Facebook і поскаржився, що його недооцінили
Екс-прем'єр-міністр України Микола Азаров після року мовчання знову почав вести записи на своїй сторінці в соціальній мережі.

За словами екс-прем'єра, все, що сталося після того, як він пішов у відставку рік тому, "викликає у нього біль і тривогу за долю нашого народу", - пише "Газета.ua".

"До влади прийшли українські політики, як зараз прийнято говорити, "нової генерації", які обіцяли українцям європейське майбутнє, європейські пенсії і зарплати, безвізові поїздки - словом, рай на землі", - написав він у Facebook.

Азаров звинуватив владу України у падінні економіки і провокуванні "громадянської війни". "Як політики можуть будувати нову країну на крові власних громадян?" - пише політик.

Він також звинувачує журналістів у тому, що "з телеекранів звучить відверта брехня", оскільки ЗМІ називають "найбільшого економічного партнера" України ворогом.

Водночас, період свого правління Азаров згадує без зайвої скромності.

"У ті чотири роки, що я був прем'єр-міністром, гривня, ціни, тарифи були стабільними, а зарплати і пенсії я підвищував 16 разів, один раз у квартал. Я будував житлові будинки, школи, лікарні, дитячі садки, аеропорти, мости", - зазначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Азаров, Facebook
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію