Чергову групу мобілізованих з Волині відправили на навчання

Чергову групу мобілізованих з Волині відправили на навчання
Чергова відправка мобілізованих із Ковельщини відбулася у Ковельському об’єднаному військовому комісаріаті.

Проводжали військових у п'ятницю, 13 лютого, представники районної, міської влади, духовенство, родичі та друзі, громадськість краю, - повідомляє прес-служба Ковельської районної держадміністрації.

Виконувач обов'язків військового комісара Ковельського ОВК Сергій Гладун повідомив, що мобілізовані впродовж 25 днів проходитимуть навчання в спеціальних центрах підготовки та перепідготовки, після цього відбудеться бойове злагодження, що дозволить визначити рівень освоєння навичок, загальної готовності військовослужбовців.

Наступне розподілення у військові частини вже відбуватиметься з урахуванням військових спеціальностей бійців, і тільки після того будуть направлятися на виконання бойових завдань.

Голова райдержадміністрації Віктор Козак наголосив, що районна влада не залишиться осторонь проблем військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції, та їх сімей.

Також акцентував, що в районі діють соціальні програми, а саме: виділення земельних ділянок для учасників АТО та членів їх родин; забезпечення паливом, дровами; відвідування родин працівниками соціальних служб та максимальної їм допомоги; першочергове забезпечення робочими місцями дружин і сім’ї військовослужбовців, які беруть участь в АТО.

Благословив солдатів на захист Вітчизни благочинний УПЦ КП Ковеля, протоієрей Анатолій Александрук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.