На Волині вже 86 добровольців, але революціонери на Схід «не спішать», - військкомат

На Волині вже 86 добровольців, але революціонери на Схід «не спішать», - військкомат
Під час 4-ої хвилі мобілізації на Волині служити зголосилися вже 86 добровольців.

Однак революціонери, котрі попередньо заявляли про наміри створювати загони й іти в зону АТО, не подали жодних пропозицій. Про це заявив тимчасовий виконувач обов'язків військового комісара обласного віськовго комісаріату Роман Кулик під час засідання ради оборони області у п`ятницю, 13 лютого, - повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Також він відзначив, що 24 депутати районних рад, які отримали повістки, не з’явилися, аби пройти медичний огляд.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик заявив, що негативне ставлення селян до мобілізації зрозуміле, але не зрозуміло, чому не їдуть на Схід активісти, які ходять у військовій формі в містах Волині, але не служать в силових структурах.

"Негативне ставлення селян до мобілізації цілком зрозуміле. Бо там із поля забирають останнього. А тут містом спокійно ходять хлопці у військовій формі, не маючи до неї жодного стосунку. Так не повинно бути!", - зауважив Гунчик.

Нагадаємо, всім депутатам однієї із районних рад Волині, які не хотіли сприяти мобілізації в районі, вручили повістки.

Про це повідомив під час оперативної наради у понеділок, 2 лютого, військовий комісар обласного військового комісаріату Роман Кулик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І не зявляться. Сільські люди годують державу. Нехай йдуть воювати нероби данильчуки, бутхусаїми, шишки, бойки, осіпові, бодарчуки, сосновські. Нехай воюють хабарникиподатківці, їх є кілька тисяч і з них можна сформувати ударну бригаду. Їх в області - пруд пруди. Куди не плюнеш - то поцілиш в хусаїма. Де воєнком, що він робить? Хоче відірвати від плуга, борони і дітей селянина?
Відповісти
вони вміють тільки базікати і розмахувати руками до слабших, як театрали, а як до справ - то вкущі
Відповісти
Революціонери (в тому числі), одягають, взувають, захищають (роблять броніки і каски), кормлять і всіма силами допомагать нашим бійцям в тому числі возять все необхідне на схід, місцями ризикуючи своїм життям. Також допомагають підтримувати громадський порядок в рідному краї. Гунчик же не може навіть толком сказати куди подів бензу для волонтерів. Йому б позбавитись активістів, а там вже якось викрутиться.
Відповісти
Ви ще скажіть, що "революцьонери" це все роблять за рахунок власного бізнесу. Якби державні підприємства і селяни не надавали волонтерам фінансів , продуктів , і т.п., то активістам піаритись не було б на чому. А власне волонтери молодці, жаль що на їхній праці собі роблять імідж данильчуки та їм подібні.
Відповісти
Обовязково потрібно розділяти між собою поняття "волонтер" і "меценат". Якби не було меценатів - не було б і волонтерів. Більше того, переважна більшість нинішніх волонтерів ще й збагачуються на загальній біді та щирості меценатів. На жаль таке явище присутнє сьогодні...
Відповісти
Революция — это болезненный социальный процесс, и, как нарыв, он притягивает к себе все больные элементы общества. Потому после каждой революции и следуют неизбежные чистки, где, как правило, легионеры, уничтожают друг друга. Но при этом, к сожалению, гибнет много и совершенно невинных людей.
Відповісти
То, о чём Вы написали - это обЯзанность государства, а не маркитантов.
Страна, планируя войну, обязана предусмотреть все варианты: оружие, коммуникации, техобеспечение, потери. А не воевать в кредит.
Использовать маркитантов (не стоит путать с подменой понятий как волонтеры) малоэффективно и преступно. Мирных граждан отправлять перевозит армии провиант, оружие и прочее (трибуналы рассматривают это деяние как воинское преступление и карает жестоко), а также "повязыват кровью" граждан, которые участвуют в снабжении войск, то есть дают средства на войну
Відповісти
Злому пердизану.... "Страна, планируя войну" -десь ти хлопчику маленьким дуже головою стукнувся. Це Україна і українці планували війну з кацапами і террористами?! А коли ворог вторгся на нашу землю, прихований сепараст "пердизан " волає це справа армії. Звичайно, але 5та колона за 23 роки армію знекровила і продала. Мусимо допомагати всіма силами і засобами. А ти конику їдь краще на Даунбас і там розповідай терористам , що законно а що ні! Побачимо чи доживеш до вечора. Швидше за все отримаєш кулю в потилицю десь за нужником.
Відповісти
Ті хто стрибали нехай і йдуть з волонтерами разом. А то по "схронах" сидять "одягають і охороняють"
Відповісти
Тебе звичайно не візьмуть. Хворий дуже, хіба що онучі прати.
Відповісти
Що накінець почало доходити що якщо заберете з сіл мужиків то поздихаєте з голоду город вас не накормить бо там лодарі .
Відповісти
цілком підтримую, з села забирають всіх і годувальника і останнього алкаша, а от місто "гуляє" в прямому розумінні цього слова, щойно проїхавшись містом звернула увагу що біля кожної забігайлівкі немало молодиків-напевне стратегію оборони вибирають
Відповісти
Недужій. Місце проживання до мобілізації немає абсолютно ніякого відношення. Подивіться список загиблих волинян......
Відповісти
напишіть список тих депутатів і люди кожен по свому округу розберуться
Відповісти
все правильно написано ,всі патріоти коли до державних посад добратися ,правим сектором прикритися щоб воювати з селянами, відібрати земельку, проводити рейдерські захвати Правий сектор захищає Україну , а правосєки займаються грабіжем та розбоєм , пора доказати правосєкам Волині , що вони патріоти своєї держави , а не бандити в формі.Пора депутатам усіх рівнів доказати , що нема важливішого питання в Україні як захистити нашу неньку від москалів .
Слава Україні !Героям слава !
Відповісти
Останні новини
На Волині вже 86 добровольців, але революціонери на Схід «не спішать», - військкомат
14 лютий, 2015, 09:48