Луцькі волейболістки перемогли в останньому домашньому турі. ФОТО

Луцькі волейболістки перемогли в останньому домашньому турі. ФОТО
Упродовж двох останніх днів волейбольна команда «Континіум-Волинь-Університет» змагалася із чернігівською командою «Педуніверситет - ШВСМ» за перемогу в матчах 11-го туру ХХІV-го чемпіонату України з волейболу.

Вирішальна зустріч двох команд відбулась 14 лютого.

У п'ятницю, 13 лютого, підопічні трененера команди «Континіум-Волинь-Університет» Богуслава Галицького з легкістю здолали суперника - двічі 3-0. Команді з Чернігова довгий час не вдавалося виграти хоча б партію у Суперлізі.

Але вирішальний поєдинок волинянок і чернігівчанок був напруженим. Перші дві партії «Континіум-Волинь-Університет» з відривом у декілька очок перемагав суперника. Але у третій партії гравці команди «Педуніверситет - ШВСМ» реабілітувались і завдали поразку волинянкам.

Тренер та гравці волинської команди помітно нервувались. Упродовж чотирьох партій рахунки обох команд були майже рівними. Але, зібравшись із силами, дівчата «Континіум-Волинь-Університет» не залишили шансів на перемогу суперників і розгромили чернігівчанок із рахунком 3:1.

Тренер волейбольної команди «Континіум-Волинь-Університет» Богуслав Галицький розповів, що не зовсім задоволений грою своїх підопічних.

«Так, як вони грали вчора і сьогодні, грати не можна. Адже це гальмує розвиток команди. Дівчата були занадто розслаблені. Натхненні вчорашньою перемогою вони думали, що запросто здобудуть перемогу у вирішальному матчі. Із сьогоднішнього дня тренування будуть жорсткішими, дівчата двадцять разів переглянуть сьогоднішній матч, і будемо робити висновки» , - зазначив Богуслав Галицький.

Одна із провідних гравців команди «Континіум-Волинь-Університет» Анна Степанюк визнала, що її колеги погано налаштувалися на гру. Волинянки думали, що їм сьогодні ще легше вдасться перемогти суперника.

«Ми розраховували на легку перемогу, тому, напевно, і не налаштувались на гру так, як потрібно. Ми засвоїли з цієї гри наступний урок: потрібно добивати суперника до кінця і бути згуртованішими», - резюмувала Степанюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі волейболістки перемогли в останньому домашньому турі. ФОТО
14 лютий, 2015, 16:00