У Ніфонта і Михаїла молилися за журналістів

У Ніфонта і Михаїла молилися за журналістів
Напередодні професійного свята журналістів у луцьких храмах відбулися молебні за здоров’я представників цього фаху, а також панахиди за спокій померлих працівників ЗМІ.

Як повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ, у Свято-Покровському кафедральному храмі така служба пройшла 4 червня – у День Святого Духа.

Богослужіння очолив голова інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук.

Піснеспіви виконав хор студентів Волинської духовної семінарії під керівництвом протоієрея Петра Муляра.


У Свято-Троїцькому кафедральному соборі 5 червня молилися за журналістів, а також працівників видавництв, поліграфії та книго розповсюдження.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл у співслужінні з духовенством кафедрального собору Святої Трійці відслужив заупокійну літію по спочилих і молебень за живих представників цих фахів, повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ КП.

Архієрей подарував кожному пляшечку з миром, натільний хрестик із Єрусалима, проскуру, а також збірку новел Віктора Гребенюка «Тетрамерон», що вийшла у єпархіальному видавництві «Ключі».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де журналісти? На фото - бездарний Савчак, який розвалив журналістську організацію, і його підсрачник і мент Шегда, який входить в будь-яку дірку без мила. Був би правильним заголовок: "...молилися за Савчака і Шегду". Ганьба! Великий гріх!
Відповісти
Шегда склав руки, як бурятський шаман, а в Савчака поза, як ніби на сповіді перед секретарем обкому партії. Так і не очистилась рабська комуністична кров.
Відповісти
Це ганебне і блюзнірське дійство треба було провести днями раніше - у суботу 2 червня на Велику поминальну суботу і відмолювати гріхи тут згаданих могильників журналістської організації області, а Савчака без штанів поставити на коліна і показати по телебаченню перед усією інтелігенцією Луцька і області.
Відповісти
Останні новини
Назвали «ворогів преси»
05 червень, 2012, 17:29
У Ніфонта і Михаїла молилися за журналістів
05 червень, 2012, 16:39