На Волині попрощалися із загиблим бійцем. ФОТО

На Волині попрощалися із загиблим бійцем. ФОТО
На Волині прощалися із Михайлом Ілляшуком, який загинув під час виконання службового обов’язку у Краматорську.

На Схід України кадровий військовий із села Свійчів потрапив 3 лютого цього року, - повідомляє БУГ.

Частина, у якій служив Михайло, знаходилася за 45 кілометрів від зони бойових дій, неподалік військового штабу. Він – сержант радіолокаційних військ.

У день загибелі волинянина військовослужбовці, які знаходилися у приміщенні своєї військової частини, почули на плацу якийсь звук та вийшли подивитися, що трапилося. Серед тих, хто вибіг на вулицю, був і Михайло.

Саме у цей день, 10 лютого, терористи почали масовий обстріл мирного міста Краматорська, в наслідок чого постраждали не лише військові, а й мирні жителі, серед яких – діти.

За повідомленням прес-центру антитерористичної операції, бойовики використовували 300-міліметрові реактивні системи залпового вогню «Смерч».

У Михайла влучило чимало осколків цієї потужної зброї. У труні обличчя 35-річного волинянина було прикрите. Друзі кажуть, що і тіло воїна усе пошматоване. Навпіл розрізаний український паспорт.

На батьківщині залишилися старенькі батьки, дружина та син – п'ятикласник Володимир-Волинської ЗОШ “І-ІІІ ступенів ліцей” №3.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вічна пам'ять героям
Відповісти
Нехай рідна земля буде йому пухом. Слава Михайлу! Слава герою! Слава батькам! які виховали справжнього захисника України! Тримайтеся, дорогенькі. А син нехай гордиться своїм татом, адже він боронив землю українську.
Відповісти