У Луцьку аварія «лоб в лоб». ФОТО

У Луцьку аварія «лоб в лоб». ФОТО
ДТП трапилася на вулиці Конякіна в Луцьку: водій «Мітсубісі» виїхав на зустрічну та допустив зіткнення з «Ауді».

Як кажуть очевидці, «передньої частини автівки винуватця майже не стало», - пише ІА "Волинські новини"

Так приблизно о 17:00 на вулиці Конякіна, навпроти рибної бази трапилася аварія. Уся проїжджа частина усіяна склом, - кажуть випадкові очевидці ДТП. Автомобілі, з їх слів, вдарилися лоб у лоб.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, правоохоронці повідомили, що водій «Мітсубісі» рухався у напрямку Завокзального ринку, не обрав безпечної швидкості, не впорався із керуванням та з’їхав на зустрічну смугу, де і трапилася аварія.

Постраждалих, на щастя, в ДТП немає.

Водія «Мітсубісі» повезли наразі у наркодиспансер, аби з’ясувати, чи не вживав той алкоголю.

До слова, як розповіли очевидці, відрізок дороги, де сталася ДТП, - дійсно аварійний. Мовляв, дорога тут хороша, водії часто не розраховують швидкість.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У фотографа плівка кінчилась?
Відповісти
Лоб в бік, виправи!
Відповісти

Свідок Сьогодні 00:51 відповісти + 0 - 0
"Відрізок дороги аварійний бо дорога шороша" - геніально! А чому не написати в лівій полосі зі сторони риб.бази 2 роки погано залатана яма, яка постійно просідає. І водії які рухаються в лівій полосі об'їзджають яму виїздждаючи на полосу зустрічного руху, або перерестроюються в праву полосу, в якій також рухаються автомобілі, чим спричиняють аварійну ситуацію. Бо якщо яму не об'їхати то машину довбане так що можна підскочити навіть на швидкості 40-60 км/ч. Що і сталося з водієм Мітсубісі: від того що він різко перестроївся вправо, а потім назад вліво, машина пішла "юзом" на полосу зустрічного руху і втаранила Ауді вбік, яка доречі спокійно їхала в правій полосі. А для гниляків, які злорадствують чужому горю скажу що дорога машина це не тільки розкіш а і безпека, бо якби це був якийсь хлам китайський чи російський, думаю що водій міг би з машини і не вийти. А так, добре що всі живі.
Відповісти
Дороги треба вчасно ремонтувати і все буде нормально, або зробити так чоб тудою їздили наші мужновладці разів 100 в день тоді і дорога буде, ато тільки красти вміють
Відповісти
Дорога там дійсно кончена з прихованим трамплином хто не знає можна машинку на бік положити легенько
Відповісти