Які українські канали транслюватимуть матчі Євро-2012?

Які українські канали транслюватимуть матчі Євро-2012?
«Радіо Ера» придбало в УЄФА ліцензію на трансляцію матчів Євро-2012.

Про це розповів генеральний директор ТРК «Ера» Ігор Лоташевський, інформує «Телекритика».

Перемовини з УЄФА тривали впродовж півроку.

Із 8 червня, з початком чемпіонату, змінюється сітка мовлення радіокомпанії.

«Ключовий проект нашої сітки – це футбольні матчі, які ми транслюватимемо паралельно з телебаченням. Також в ефірі буде низка спеціальних проектів до Євро», – розповів Лоташевський.

В ефір упродовж дня виходитимуть щоденники Євро. Зранку планується підсумкова програма про перебіг чемпіонату. Також на «Радіо Ера» буде великий аналітичних проект «Третій тайм», присвячений футбольним матчам.

У зв'язку з показом чемпіонату програми «Коло запитань», «Від першої особи» підуть у відпустку та відновлять свій вихід у липні.

Національна радіокомпанія України теж отримала права на трансляцію Євро-2012.

НРКУ здійснюватиме трансляцію всіх матчів чемпіонату всіма каналами доставки сигналу: на Першому каналі мережі проводового (дротового) мовлення, в FM-діапазоні (зокрема, у Києві на частоті 105 FM), у діапазоні коротких і середніх хвиль, в інтернеті, а також через супутник.

Права на трансляцію футбольних матчів НРКУ одержала як член Європейської мовної спілки на підставі договору від 21 травня 2012 року.

На українському телебаченні Євро-2012 транслюватимуть Перший національний та «Україна». Телеканали розподілили матчі за лінійками.0
«Україна» показуватиме у прямому ефірі матчі о 21:45, у тому числі й матчі за участю збірної України в груповому турнірі.
Перший національний транслюватиме лінійку о 19:00. А телеканал «Футбол» покаже всі матчі Євро-2012 в кабелі та на супутнику.

У зв'язку з тим, що матчі, які виходять на Першому національному, заходитимуть в ефір «Ери», телекомпанія підписала додаткову угоду з Національною телекомпанією України.

«Два роки тому ми підписали глобальну угоду з Першим національним каналом, і у нас є дозвіл Нацради на те, що коли відбуваються такі речі, як Євро-2012, «Євробачення», Олімпійські ігри, які компанія показує як член Європейської мовної спілки, то ми ці проекти транслюємо в ефірі «Ери». А тепер підписали ще й додаткову саме до Євро», – сказав Лоташевський.

У зв'язку з трансляцією чемпіонату сітка мовлення телекомпанії зміниться: зокрема, новини виходитимуть о 00:15, а власних проектів у дні матчів не буде. Також канал показуватиме спільний проект з Першим національним – «Щоденники Євро».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Євро-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ви дурни зробить людям доступний просмотр ЕВРО 2012 ато ни один канал не показуе його и жувуж в Украини яка приймае матчи ЕВРО !!!!!!!!!!!
Відповісти
Показує два українські телеканали так декілька зарубіжних, а якщо ти баклан тоді це твої проблеми!
Відповісти
Які українські телеканали транслюють матчи Євро 2012
Відповісти
о підари а як дивитись фудбол в селі де немає кабельного і цифри
Відповісти
Засранці !!! Чого по "Україні "всі матчі нашої збірної ?!!!! Бабла вирішили накосити ? По "Першому національному" тільки непотріб .. фінал і той "Україна показує" !!!
Відповісти
який канал транслює матч Україна - Швеція
Відповісти
Може правильніше транслював ? "ТРК Україна"
Відповісти
Останні новини
Які українські канали транслюватимуть матчі Євро-2012?
05 червень, 2012, 17:44
Назвали «ворогів преси»
05 червень, 2012, 17:29