У найбільшому кінотеатрі Луцька перестали показувати кіно

У найбільшому кінотеатрі Луцька перестали показувати кіно
У кінотеатрі «Промінь» від квітня не демонструють фільми – останньою стрічкою, показаною тут, став фільм «ТойХтоПройшовКрізьВогонь».

Про це йдеться у публікації «Палеоліт» луцького кіно» на ВолиньPost.

Директор кінотеатру «Промінь» Костянтин Пантік розповів, що сеанси з квітня припинились – через їхню збитковість.

«Фільми збиткові. Обладнання ще моїм попередником в 2007 році було списане. Ми за рахунок оренди, тобто проведення концертів, покривали збитковість кіно. Але оренду - 70% забрали. От, наприклад з 20 тисяч гривень ми маємо 14 чи 15 перераховувати у міський бюджет», – сказав Пантік.

Мова – про рішення Луцької міської ради від 28 лютого 2012 року – «Щодо врегулювання оренди нерухомого майна територіальної громади Луцька». В цьому рішенні йдеться про те, що кошти отримані від оренди у розмірі 70%, від загальної суми, перераховуються до міського бюджету, а інші 30% - залишаються підприємствам, організаціям, на балансі яких перебуває майно.

Останніми роками основною діяльність КП «Кінотеатр «Промінь» було надання в оренду концертної зали. Відтепер, зі слів Костянтина Пантіка, коштів вистачає на зарплату чотирьом людям, які працюють на підприємстві, та на оплату комунальних послуг.

«Нас не фінансують і ніхто не допомагає. От ті копійки, що ми заробляємо в нас ще забирають. Тому я змушений був скоротити штаб. Пенсіонерів на пенсію відправити. Деякі на біржу пішли», - додав він.

Читати повністю публікацію «Палеоліт» луцького кіно»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
П....ць "Променю". Мало того шо ремонту ніхто не робить, то ще й взагалі хрєн зна чим займаються. Треба Промінь розвалити і на його місці построїти заправку
Відповісти
Хто чув, коли вже той промінь продадуть?
Відповісти
Якщо вірити тому, що пишуть тут - http://www.volynpost.com/articles/108-tytanik-v-centri-lucka - то Промінь з нашими придурками-чиновниками і депутатами продаватимуть ще довго і нудно. Бо будуть думати, якби то не продешевити
Відповісти
канечно!
а клЮб севен че сидить? вони з людей нормально деруть, хай аренду платять по 20 баксів за кв.м., а не 3 копійки
Відповісти
Дійшли слухи що бажаючих придбати Промінь виявилось багато,- і тому є ризик що кінотеатр попаде не в ті "руки" і за високою ціною.
Відповісти
А помещения, где "Севен" находится, не относится к комунальной собственности, оно уже давно выкуплено, как и "Версаль".
Відповісти
шкода! вже ітак багато торгових центрів, а зрозуміло, що і тут перероблять на ТЦ :( Розграбовують все, що тільки можна. Продадуть якомусь "дяді" за невеличкі гроші, але з гарним відкатом
Відповісти
А звідки вам зррзуміло, що у ТЦ перероблять. Я читав, що цільове призначення забороняють міняти. Чи у вас інша інформація? Діліться.

А щодо невеличкі гроші, то тут як спеціалсти скажуть. Я б і безплатно віддав, аби шось путнє зробив... Хоча думаю пару мільйончиків за нього таки візьмуть
Відповісти
Останні новини
Анатолій Тимощук отруївся
06 червень, 2012, 10:03
У найбільшому кінотеатрі Луцька перестали показувати кіно
06 червень, 2012, 09:21