Фото з місця трагедії луцьких роуп-джамперів

Фото з  місця трагедії  луцьких роуп-джамперів
Попри трагедію луцьких роуп-джамперів, яка набула значного розголосу, саме місце трагедії ніяк не виявляє подій 15 лютого.

Луцькі екстремали уже давно базуються на закинутій трубі висотою понад 50 метрів на вулиці Єршова на околиці Луцька.

Саме тут після невдалого стрибка у тандемі і можливого обірвання тросу (це лише версія слідства) загинув хлопець, а дівчина важко травмувалася.

Про нещасний випадок, який тут стався, нічого не нагадує.

Як розповів ВолиньPost начальник Луцького МВ УМВС у Волинській області Ігор Муковоз, триває перевірка, нікому підозру не оголосили. Спочатку фахівці повинні якось кваліфікувати випадок.

За його словами, справою займається міліція Луцького району.

Навколо труби в радіусі 5-10 метрів поміж ґрунтом видно рештки асфальту і бетону.

Біля труби з однієї сторони помітно великі провалля ґрунту, а з іншої - невеликі бетонні брили. Лише зі сторони драбини, якою роуп-джампери дістаються на самісінький верх труби, відносно рівна поверхня ґрунту і відсутні будь-які насадження та небезпечні об'єкти, які могли б завадити стрибку.

На початку драбини доступ до труби загороджений решіткою із замком.

Нагадаємо, дівчина залишається у важкому стані - просять донорів допомогти.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 33
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарний компрометуючий матеріал на колегу - організаторку із Волинньюз.

П.С.,
ФОторграф "засцяв" на вишку залізти і звідти пофоткати?
Відповісти
На фото видно, там замок, глаза проти
Відповісти
Глаза проте, можна було б хоча б на пару м залізти, чи недолізти наверх пару м
Відповісти
Можна подумати якби фотограф заліз на чотири секції драбини то якісь би нестагдартні фото вийшли б? чи вам теба було подати краєвиди міста? суть не в ракурсах, а у тому, що робиться навколо труби!
Відповісти
При чому тут компрометуючий матеріал? Зі своєю роботою у Волинських новинах журналістка справляється!
Відповісти
Вилізти туди неможливо, грати поставили на початку захисних ободів, а вони починаютьсяз висоти 3-4м.
А вам фотографії краєвидів зверху цікаві? То гупа
http://vk.com/lutskjump
вже відкрита, захлдите в "Наші заходи" групи, у всіх з поміткою Луцьк є море фотографій зі стрибків зверху і не зверху! І в архіві репортажів про стрибки відповідних "Волинських новин" море тих фотографій, їх ніхто не ховав, той "компромат", тільки шукати не лінуйтесь!
Відповісти
Ото круті фотографії з місця події, вишку отфоткали! )))))
Відповісти
А ви що очікували побачити? Жахливу картину в крові? Що за народ! вам тільки "пермоменс" подавай...
Відповісти
Пробачте,шановний а що таке "пермоменс"?
Відповісти
перФоменс якщо що.
Відповісти
Дуже прикро,що у нас таке відношення,дивлячись на ці фото і подумати не можливо,що тут займалися роуп-джампінгом,це все було легально?Хто дав дозвіл,хто взяв на себе відповідальність за життя людей,де інструктор,де лікар,де хоча б договір про відповідальність сторін?!Повна безвідповідальність.
Відповісти
Я дуже давно хотіла пригнути, але після такої ситуації я вже перехотіла!!!!!!!
Відповісти
Ніколи не розумів людей, які таким займаються. Якщо вам мало екстриму в житті, поїдьте на схід нашої великої держави і матимете його кожен день. Не хочу здатись одним з тих, хто все до політики зводить, але 5-ти хвилинна забава, гроші з якої можна віддати на щось більш корисне, здається мені ідіотською
Відповісти
Ніколи не розумів таких ідіотів як ти. Хто як хоче так і дро.е.
Відповісти
Розкажеш це дівчині, яка може ніколи більше не стане на ноги і її мамі. Придурок
Відповісти
Хай розказує той хто винен в цьому. Я мав на увазі хто ти такий щоб вважати чиєсь захоплення ідіотським і що для тебе більш корисне? Придурок.
Відповісти
Порізати ту трубу на металолом щоб більше ніяке дурне не додумалось з неї стрибати!
Відповісти
Ха-ха-ха! Яка ж розумна ідея!
Та ви знаєте, що демонтаж порізка і вивіз тої труби обійдеться в десятки раз дорожче ніж ціна металолому з неї! Якби не так, її б давно вже не було. В Україні з закинутих нерухомих обєктів без догляду розтягнули все, що не лінь і "рентабельно" можна було розтягнути, залишилось лише "непідйомне".
Відповісти
Я підозрюю, що юнак вдарився об трубу а не об землю, як дівчина. То що хотіли знайти на землі? Уявіть з якою силою був удар, якщо в дівчини розтрощені кістки обличчя, зокрема, і розрив легень. Навіть якщо вона виживе, то все життя шкереберть.
Відповісти
О матір Божа! Вони ж були прикріплені один до одного, як він міг вдаритись в трубу, а вона впасти? Вони однаково упали
Відповісти
В трубу ніхто не вдарився і вдаритись не міг! Така можливість була абсолютно виключена. Не варто розповсюджувати якісь некомпетпнтні здогади. Інформаціяї нема, офіційних коментарів нема і не буде, поки іде слідство, що вимагає дотримання таємниці. Там можливо було зовнішнє втручання в систему, що привело до падіння, бо справа порушена за ст. 115 "Умисне вбивство". То таємниця слідства має важливе значення.
Відповісти
то що, міг хтось підрізати троси?
Відповісти
Досі система з з дублюючою стаховкою вважалась майже на 100% надійною у світі! Якщо випадковий обрив, то це взагалі перший такий випадок в історії, що зробить переворот в уявленнях про ситеми безпеки в історії роупджампінгу. Випадковість практично виключена. Тим більше за поки непідтвердженими і неперевіриним свідченням був подвійний обрив в одному місці - що випадковість виглядає взагалі на грані фантастики! Чи в 100% системі безпеки виявися досі невідомий "баг" (в термінології компютерної безпеки), що міг привести до подвійного обриву, чи щось тут не те і були якісь інші причини, про які поки не розголошують.
По-друге, формулювання "умисне вбивство". Можливо таке порушення провадження - лише юридична формальність, а можливо і справді були чиїсь умисні дії.
Відповісти
Люди 100 раз подумайте що робите,це гірка наука .шкода молодих людей вони ЄДИНІ в своїх батьків
Відповісти
Дуже шкода дівчини....( І хлопця...((( нехай Бог змилюється над нею...каліка не каліка але нехай живе... Хай не мучиться, їй боляче в мене хлопець помер, а ще боляче більш її батькам та його
Відповісти
На скільки треба халатно ставитись до свого життя щоб залізти на ту вишку... Адже з першого погляду видно що місце аж ніяк не передбачене для таких "забав".... Дуже шкода дітей. які постраждали через свою некомпетентність і через мету збагадчення дядьків за рахунок дитячої необізнанності...
Відповісти
Не через свою некомпетентність, а через некомпетентність організаторів і працівників служб які малиб це все контролювати.
Відповісти
А ви ваажаєте, що місце має бути "передбаченим"? То уважно почитайте в інтернеті що таке "роупджампінг" у вікіпедії, а краще крім того більш докладні описи, наприклад в журналі "Популярная механика", що можна знайти в інтернеті. Там побачите, що це стрибки можливі із БУДЬ-ЯКИХ висотних обєктів: будинків, башт, труб, антен, мостів, скель - зі всього, де можна завісити систему альпіністської страховки з можливістю виведення стрибаючого на безпечну траєкторію. Навіть в шахти ліфта закинутих будівель і в печери стрибають! А ця труба використовувалась для стрибків без місяця три роки! Стрибки поводились мало не щомісяця, до сотні людей за кожним разом стрибало - і все було нормально! Система була наладжена як годинник!
Не знаю, що зараз сталося, йде слідство - воно зробить висновки! Всяке буває... Інколи шофері з бездоганним 20-річним стажем роблять дитячу помилку на рівному місці - і в результаті страшна аварія з загибеллю людей.
Відповісти
Ох Волиньпосту ті Волинські Новини в борщ накакали. Смішно з вас - одні на інших. Головне, стрибки проводили троє хлопців, а винна журналістка, якої на той час не було в Луцьку. От бо до інших вам діла немає. Тож і по коментарях видно, де спеціально пишуть її колеги, а де - пересічні читачі.
Відповісти
Віка справді ініціаторка ідеї і засновиця "Землі стрибків" в Луцьку, але крім неї в команді є ще принаймні троє квваліфікованих інструкторів, що можуть працювати на відповідальних постах під час стрибків. А для проведення стрибків достатня присутність лише двох таких інструкторів плюс ще пара-трійка помічників для виконання деякої допоміжної роботи.
Не варто наперед когось звинувачувати, поки іде слідство. За його висновками буде встановлено винуватців і ступінь вини кожного, хто був присутній, хто не був і т. д.
Відповісти
https://vk.com/shchastyaa
Відповісти
Дивіться, Галя Борнікова, яка лила неправдивий бруд стосовно цієї події видалилась https://vk.com/shchastyaa
Відповісти