СБУ Волині просять посприяти в боротьбі з корупцією

СБУ Волині просять посприяти в боротьбі з корупцією
Управління СБУ у Волинській області закликає громадян посприяти в антикорупційній діяльності правоохоронцям та повідомляти про всі відомі випадки.

Про це повідомляє прес-служба УСБУ у Волинській області.

"Якщо Вам стала відома інформація щодо фактів корупційних правопорушень серед службових осіб органів влади і управління, місцевого самоврядування, державних організацій, які наділені повноваженнями розпорядчих, контролюючих функцій у сфері охорони здоров'я, освіти та науки, соціальній сфері просимо негайно звертатися до Управління СБ України у Волинській області", - йдеться у повідомленні.

Звертатись можна за цілодобовою гарячою телефонною лінією: (0332) 24-40-25, 097 - 7 - 911- 911.

Інформацію, яка надійде, обов`язково буде перевірено і згідно з чинним законодавством вжито відповідних заходів. Конфіденційність гарантуємо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хм корупція .. незнаєте де шукати?? заїдьте на митницю ягодин, подивіться скільки платять взяток митникам, і погранцам люди, щоб перевезти сигарети до польщі!! далеко нинада йти, і шукати, все на місці!!
Відповісти
Ви самі добре знаєте де корупція!далеко не треба іти!вузи.перевіряючі органи .митниця. прокуратури,суди,даі ще треба?
Відповісти
Навіщо ця показуха.... ???
Розігнали транспортну та ветеринарну міліцію, а також УБОЗ - і ви на черзі.. якщо не знаєте, що в Луцьку кроку в одній дежавній установі не зробиш без хабаря...
Відповісти
КАЖІТЬ КОНКРЕТНІ ТАРИФИ ЗА СТУКАЧЕСТВО, А ТО ВПАДЛО ЗАДУРНО "СТУЧАТИ"! ЗА МЕНТА --....ДОЛ.США, МИТНИКА --..., ЛІКАРЯ--..., І Т.Д. І Т.П...
а взагалі якщо нічого не знаєте то візьміть працівників з Грузії, вони мудріші за наше славне сбУ!!! а самі на дембель!!!
Відповісти