Анатолій Тимощук отруївся

Анатолій Тимощук отруївся
Десять гравців збірної України отруїлися перед матчем з Туреччиною, що відбувся 5 червня.

Про це після гри заявив тренер команди Олег Блохін, пише Чемпіон.

«Почну з того, що в команді десять чоловік отримали отруєння напередодні гри. Тому ми відчували певні проблеми зі складом, і, природно, довелося міняти його перед самою грою. Але все, що не відбувається, відбувається на краще: сьогодні ми подивилися в справі інших виконавців», – сказав він.

«Якщо в першому таймі, можна сказати, ми не по грі поступилися, то після перерви ми не використали дуже багато гольових моментів. Реалізація дуже підкачала. Але найголовніше – не рахунок, а те, що вдалося побачити, що одні футболісти показали гідну гру, а інші – не дуже. А робити якісь висновки, коли у мене немає можливості використовувати десять гравців, мені важко», – зазначив тренер.

Також тренер повідомив, що отруїлися Андрій Воронін, Тарас Михалик, Денис Гармаш, Богдан Бутко, Євген Селін і сам наставник, а Анатолій Тимощук досі знаходиться під крапельницею.

Причому, за словами Блохіна, всі гравці споживали різну їжу.
На запитання, які його висновки з усього підготовчого періоду, Блохін відповів: «Основний склад приблизно є. Багато хлопців використали свій шанс, багато хто – ні. Ось і всі мої головні висновки».

«Але ті, хто зараз у збірній – це найкращі гравці, які у нас є. Інших немає. Якщо хтось сумнівається – назвіть мені прізвища. І цією командою нам доведеться грати на Євро-2012. Якщо після цього з'являться нові гравці, будемо їх дивитися. Але, думаю, 11 червня на полі буде інша команда. Я в цьому не сумніваюся», – цитує Блохіна dynamo.kiev.ua.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сподіваюсь,"отруїлися" текілою? Так мочили програш австійцям!Бездарі.
Відповісти
Останні новини
Анатолій Тимощук отруївся
06 червень, 2012, 10:03