Волинські виробники комбікормів – в десятці кращих в Україні

Волинські виробники комбікормів – в десятці кращих в Україні
Такі результати рейтингу, який склав національний агропортал latifundist.com.

Потрапити в загальнодержавну десятку лідерів за підсумками 2014 року вдалося завдяки збільшенню виробничих потужностей із одночасним підвищенням якості та розширенням асортименту продукції, - зауважив голова наглядової ради Агропромислової групи «Пан Курчак» Сергій Горлач.

За його словами, досвідчені технологи постійно вдосконалюють рецептуру та вводять нові компоненти, що дозволяє підвищити якість і ефективність сумішей.

Впроваджувати новації дозволяє й сучасне європейське обладнання, яким оснащені обидва заводи. Тож завдяки поєднанню технологічного, наукового та кадрового потенціалу на Волині виробляють комбікорми, які конкурентоспроможні як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринках.

Загалом торік на двох комбікормових заводах, що належать ТзОВ «Агротехніка», яке входить в АПГ «Пан Курчак», вироблено майже 86 тисяч тонн збалансованих кормів (гранули, розсипні, крупка). А цьогорічна перспектива – втримати позитивну динаміку й наростити обсяги на 18%, - поділився планами Сергій Горлач.

За його словами, у 2015 році на двох заводах ТзОВ «Агротехніка» мають виробити більше 100 тисяч тонн комбікорму. Має підприємство й подальший потенціал для розвитку, адже проектна потужність Турійського та Локачинського комбікормових заводів дозволяє продукувати 138 тисяч тонн кормів щорічно.

Така економічна активність підприємства сприяє розвитку регіону, - резюмував Сергій Горлач. Адже торік ТзОВ «Агротехніка» перерахувало 21 мільйон 680 тисяч податків і зборів, а це суттєве наповнення бюджету, а отже й кошти на вирішення актуальних соціально-економічних проблем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські виробники комбікормів – в десятці кращих в Україні
16 лютий, 2015, 18:21