Завтра у Луцьку - День жалоби

Завтра у Луцьку - День жалоби
Луцьк прощатиметься із загиблим в зоні АТО В’ячеславом Іоновим.

Відспівування відбудеться у середу, 18 лютого, о 12:30 у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору, о 13:15 — громадянська панахида на Театральному майдані міста, - повідомляє перс-служба Луцької міської ради.

Поховають В’ячеслава Іонова на кладовищі у селі Гаразджа на Алеї почесних поховань.

У зв’язку з похованням загиблого під час виконання завдань антитерористичної операції В’ячеслава Іонова 18 лютого оголошено Днем жалоби.

На знак скорботи буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, підприємств, установ, організацій державної, комунальної та інших форм власності на території міста.

У цей день також обмежено проведення розважально-концертних заходів на території міста, заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

Нагадаємо, що за результатами проведених експертиз вдалось ідентифікувати особу В’ячеслава Іонова, що раніше був у списку зниклих безвісти.

Він у складі 51-ї окремої механізованої бригади виконував завдання у зоні АТО. Зв'язок з ним обірвався 28 серпня 2014 року. На той час він знаходився поблизу Іловайська Донецької області.

В’ячеслав Іонов народився 20 травня 1978 року. Навчався у загальноосвітній школі No 10, Рожищенському ветеринарному технікумі. Був призваний на військову службу по мобілізації.

Луцька міська рада, виконавчий комітет та депутатський корпус
висловлюють щирі співчуття родині та близьким загиблого.
Світла та вічна пам'ять нашому Герою!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
співчуваю рідним. Хай Бог поможе пережити втрату.
Відповісти