В Україні - достроковий випуск курсантів у звязку з АТО

 В Україні - достроковий випуск курсантів у звязку з АТО
Сьогодні, 17 лютого, в. о. спікера Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов заявив, що наприкінці лютого відбудеться достроковий випуск слухачів останніх курсів військових вузів і підрозділів.

Про це повідомляє ТСН.

"У кінці лютого у вищих військових навчальних закладах та військових навчальних підрозділах українських вишів відбудеться достроковий випуск слухачів і курсантів випускних курсів. Зараз курсанти закінчили практичні заняття і стажування в навчальних центрах та військових підрозділах і готуються до іспитів", - сказав Селезньов.

За інформацією Селезньова, випускники навчальних закладів і командири навчальних підрозділів беруть участь у комплексних практичних заняттях з військово-медичної підготовки.

Селезньов зазначив, що в систему вузів України входять 2 університети, 4 академії, 3 військових інститути, 3 факультети, 20 кафедр військової підготовки, 3 кафедри медицини катастроф та військової медицини, а також 2 військових ліцеї - в Києві та Одесі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лучанин, зараз будуть писати шо ты агент кремля и титушка
Відповісти
Цілком нормальне явище. Молоді, добре підготовлені офіцери-патріоти - запорука нашої Перемоги. Щодо якихось нестач скажу, що люди зробили свідомий вибір - захищати Вітчизну. Хай допомагає їм у цій благородній справі Господь. Слава Україні!
Відповісти
Молоді, добре підготовлені... ти про що? Ти звідки така взялася розумна? Йди поскачи на майдан і вперед воювати, а молодим лейтенантам рано ще... точно на мясо відправляють
Відповісти
Останні новини
В Україні - достроковий випуск курсантів у звязку з АТО
17 лютий, 2015, 11:00