Волинянину заборонили виїжджати за кордон за несплату аліментів

Волинянину заборонили виїжджати за кордон за несплату аліментів
Відділ Державної виконавчої служби Ковельського міськрайонного управління юстиції звернувся до суду із поданням щодо жителя міста у праві виїзду за межі України.

Свої вимоги установа обґрунтувала тим, що на примусовому виконанні відносно нього перебуває виконавчий лист про стягнення аліментів на утримання неповнолітніх дітей: сина та доньки, - пише Kowel.com.ua.

Вироком Ковельського міськрайонного суду від 11 березня 2011 року чоловік визнаний винним і засуджений за ч. 1 ст. 164 КК України за злісне ухилення від сплати аліментів за цим же виконавчим листом за період з 26 травня до 1 грудня 2010 року.

Ухиляється він від виконання обов’язків зі сплати аліментів і після притягнення до кримінальної відповідальності, що вбачається із довідки-рахунку, виданої начальником ВДВС Ковельського міськрайонного управління юстиції. Станом на січень 2015 року утворилася заборгованість на загальну суму 49 тисяч 200 гривень.

Вивчивши матеріали справи, Ковельський міськрайонний суд задовольнив подання і тимчасово обмежив злісному неплатнику аліментів у виїзді за кордон України до сплати заборгованості за виконавчими документами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.