Волинський депутат бився із дружиною на робочому місці

Волинський депутат бився із дружиною на робочому місці
У приймальні заступника голови Луцької райради Вадима Веремчука на любовному ґрунті трапилася бійка.

До приймальні завітала дружина заступника Софія, - повідомляють "Хроніки Любарта".

"Секретарка депутата Ліля, з якою в її чоловіка виник тонкий душевний зв’язок, почала насміхатися із дружини. Не витримавши словесних знущань та піддавшись на провокацію, Софія вчепилася у волосся секретарки", - пише видання.

Почувши крики, зі свого кабінету вийшов Вадим Веремчук та почав із кулаками захищати свою підлеглу. Дружина Софія в стані афекту вдарила свого чоловіка тарілкою.

Далі приїхала карета швидкої, яка надала першу медичну допомогу постраждалому. Міліція на місце подій не виїжджала.

«Хроніки Любарта» не змогли додзвонитися до Вадима Веремчука, щоб дізнатися його версію подій. Мобільний депутата на дзвінки не відповідає.

Зауважимо, що Вадим Веремчук раніше мав проблеми із законом. Зокрема, як зазначає газета «Віче-інформ», у 1995 році він, будучи працівником Луцького міськвідділу міліції, провів декілька місяців в СІЗО за підозрою в серії збройних пограбувань автозаправних станцій поблизу Луцька. Проте тоді йому вдалося уникнути покарання.

У 2010 році Вадим Веремчук обраний депутатом Луцької районної ради по Коршівському одномандатному округу. З 2010 року – член Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Перед обранням депутатом райради Веремчук працював у ПП «Тиверія» та ПП «Лодомерія», які часто виграють тендери на постачання продуктів харчування в навчальні заклади Луцька та Луцького району.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 45
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Комусь не дає спокою слава Моніки та Біла?
Відповісти
Все як у нас( Бійка, Свобода, Заступник голови райради, Коханка Ліля... Тільки жінку побив Павло раніше
Відповісти
від того заступника Карпюка жінка втікла в Італію бо бив та знущався, а тепер ще й хоче відкосити від армії бугай. Свобода!!! Ви що там подуріли. Женіть таких членів в шию, бо вони вас доведуть
Відповісти
а от і херой http://www.volynpost.com/news/46936-zastupnyk-golovy-rajrady-na-volyni-hotiv-vidmazatysia-vid-armii-cherez-bronyuvannia-ale-otrymav-povistku
Відповісти
Романтичні стосунки з секретарками нерідко мають дуже поганий фінал.
Відповісти
Яка новина! неймовірно! і з циклу "а він? а вона?" плітки про чуже особисте життя стають топ-новинами інтернет-видань. Значить, усе у нас супер!
Відповісти
А ЖІНКА ЧОМУ ПРИХОДИЛА? ХОЧУ ПОДРОБИЦЬ
Відповісти
Свободівцям оголосили війну, як в армію не візьмуть, то оМоніку підкладуть
Відповісти
Знай наших!
Відповісти
От дурні!Вадима на всіх вистачить.Треба було трьом щось придумати.
Відповісти
21 століття, а жінок бють як худобу. Все як в Нєкрасова - бив путом, підвішував на ланцюгах і відливав водою. А потім в тієї ж жінки шукає ласки...
Відповісти
Фі, який примітив, яка дурна дружина хіба ж так можна, перти як танк? тьфу, ніякої тобі інтриги і чарівності. Треба було вловити слушний момент та підсипати- підлити тій секретарці гарну порцію ефективного проносного,щоб її "проносило" не раз і не два протягом робочого дня, а "любому" вчинити щось подібне перед вкрай важливою зустріччю, чи щось таке,і все це з милою усмішкою, а не патли виривати і мордяки одне одному бити, ви ж, йопт, еліта як не як, а не колгосп.))))
Відповісти
А якби Ваш чоловiк став чиїмось "папiком", патли були б цiлi?
Відповісти
Шановні земляки-волиняки! А ви не помітили, скільки скандалів із нинішньою владою, скільки зла, скільки корупції, скільки профану зараз?
Відповісти
Боже, що то робиться у працiвникiв влади? А секретарка не замiжня?
Відповісти
секретарка заміжня, але вона тут непричетна, бо факти наведені у цій статті є неправдиві
Відповісти
Була заміжнею, але забула, коли це було.
Відповісти
А яка різниця - заміжня, незаміжня. Кохати всім хочеться.
Відповісти
За всіх не розписуйся, мені не хочеться.
Відповісти
Сидів в сізо за пограбування заправок ,працював в міліції вибраний в депутати ,це [] повний .... Чи ви дурні люди ? чи ви сліпі ? і всіх все влаштовує.. в нашому суспільстві потрібно когось вбити пограбувати щоб стати депутатом
Відповісти
Секаса мана делал..виф-виф!..
Відповісти
Якомога менше засуджуйте інших. Ви ніколи не зможете побачити повну картину. Існує тисяча причин того, чому та чи інша людина поводиться таким чином. Ви не можете знати, що відбувається в її "фільмі", що спонукає її діяти саме так. Ви не знаєте, як повелися б на її місці
Відповісти
порушуються усі правила ,Ви читаєте коментарі.
Відповісти
Маша,а Ви теж там були,в бані?
Відповісти
Вона свічку тримала
Відповісти
Ну звичайно і ти Дашуня теж що не памятаєш як тебе твоя мама качалкою била.А за падригу нетреба вступатися бо що правда то не гріх і це було ще до вВеримчука
Відповісти
І взагали те що лілька простідевочка знають всі крім Веремчука напевно.Але так як вона кинула чоловіка ,так кидане і Веремчука такі берега не тримаються
Відповісти
Яка газета, такi i журнaлiсти. Вони завжди сидять в приймальнi чи то секретарка подада таку iнфу???
Відповісти
ні,я просто знала Веремчука до цієї профури і наскількі він був порядочною людиною і куди вона його зараз ця чесна і порядочна Ліля завела...
Відповісти
Пора тренуватися, а то скоро вже оберуть до ВР народним депутатом. А там потрiбно чесати кулаки, майже не щодня.
Відповісти
Люди!Ви моліться, щоб війни не було, а Ви за Веремчука і його коханок переживаєте.Але які в нас порядні люди.Слава Україні!
Відповісти
Вже щурі полягали спати.Ну і Слава Всевишньому!
Відповісти
.... а ми тіко проснулись )
Відповісти
как вы депутаты старого поссола уже []
И тендеры должны быть только не вашими! Вы это когда поймете?!!! Говняно себя ведете везде и в семье своей тоже ! И ведь все из-за вас! Все беды и нещита народа!!!
Відповісти

«Хроніки Любарта» не змогли додзвонитися до Вадима Веремчука, щоб дізнатися його версію подій. Мобільний депутата на дзвінки не відповідає.А версія коханки вже нікого не цікавить? Потрібно почути усі сторони.
Відповісти
а ,що Ліля вже причоску трохи поправила і шрами заштукатурила? Вже можеш інтервю давати?))
Відповісти
хто знає цю ситуацію та сім"ю,повірте версія коханки нікого не цікавить. Її подвиги до замужества та після знає весь Коршів,прикинеться бідною овечкою а сама повірте не тупа...знає на що пішла і заради чого. Тількі зруйнувала Веремчукові не тількі сімю а ще й карєру.
Відповісти
свобода вміє тільки з дівчатами бавитися , а захищати країну це не їх справа . Ганьба вВеремчукові , пане злодіє депутате
Відповісти
Вадим Веремчук – порядна, розумна та співчутлива людина. Він ніколи не пройде повз біди іншого. Скільком людям він допоміг!!! Мовчки, без лишнього піару та реклами!!! Це людина, яка робить, а не кидає слова на вітер! Якби серед керівників було більше таких людей, то й жити простому народу було б легше! І сім’я у нього дуже хороша! А те, що написано, то лише слова, які нічим не підтверджені. Звичайно, в успішної людини, знайдеться багато нікчемних, «гнилих» заздрісників. Нажаль, так відбувається часто з успішними! Не дають спокою хороші люди тим, хто нічого самостійно не може досягти, а лиш нишпорить у чужій білизні.
Не варто зловтішатись! Краще подивіться на свою сім’ю! Думаю, там набагато цікавіше, та й проблеми рідніші. А Вадиму Веремчуку хочу побажати сили, мудрості та терпіння, щоб простити тих, хто зловтішається, а ще любити свою кохану дружину і жити у щасті та злагоді!!!!

P.s. А жінки найдревнішої професії завжди були, є і будуть. Таке у них покликання.
Відповісти
Золоті слова написані! Повністю згідний з підписувачкою Ілоною. На Веремчука можна розраховувати. Людина слова. Ніколи не образить жінку. Порядний і з гумором!
Відповісти
Ага, допомагає без піару і реклами- смішно. Якщо щось і зробить- то тілько про це і чути. А те що не втримався і коханку завів, то не добре. Тай міг іі собі тихенько "утримувати", а не скандал влаштовувати.
Відповісти
правильно підкреслено Ілона , нічого самостійно не може вВеремчук досягти.Краще приділяє часу довіреній роботі ,а то не має з чим порівняти його діяльність в районній раді.Деребан країни продовжується на рівні Луцького району змін не відбулося .
Софі -браво ! Так тримати !
Відповісти
Вадим Веремчук дуже хороша людина...
Відповісти
люди,невже в теперішній час вам нема чим зайнятися,займіться благодійністю.
Відповісти
якби був розумною людиною, то б не робив такого посміховиська....і не заводив би собі коханки на 20 років молодшої за себе, в дочкі годиться...порядністю аж пре..гормони в штанах заграли.. А про ту Лільку взагалі мовчу..жила в меді, а захотілось обливатись ним..ну - ну, кідане її той Веремчук якщо розум ще остався, і буде вона біля розбитого корита, і з """хорошою"" репутацією!!! Всі знають в селі яка вона, і поважали через Юру (чоловіка), а зараз навряд чи вона йому вже потрібна. І пройде час, і буде вона чухатись де не свербить..і думку гадати, а щож то вона таке наробила..
Відповісти