Як виглядають київські апартаменти депутата з Волині. ВІДЕО

Як виглядають київські апартаменти депутата з Волині. ВІДЕО
Журналісти програми «Гроші» перевірили, чи справді депутати користуються передбаченим державою житлом.

У держави гроші на проживання в столиці попросили 300 депутатів, - повідомляє ТСН.

Кожному бюджет щомісячно компенсує 13 тисяч гривень - це 160 тисяч на рік. Утримання всіх 300 «нужденних» нардепів обходиться Україні в 47 мільйонів на рік.

До списку «безхатьків» потрапили прізвища далеко не бідних депутатів: Дмитро та Михайло Добкіни, Віктор Балога, представник аграрної імперії Аркадій Корнацький, Альона Кошелева та син мільярдера Олексія Вадатурського Андрій Вадатурський.

Більшість немісцевих обранців повинні мешкати у готель «Київ». Проте журналісти програми «Гроші» змогли знайти лише одного - депутата від Народного Фронту Ігоря Гузя.

Депутат з Волині - один з небагатьох народних обранців, які дійсно проживають в орендованому державою готелі. Каже, що за весь час зустрів тут кілька нардепів.

«Тут живе Парубій. Йому передбачається окрема охорона. Бачив ще Юрія Березу. Більшість з тих грошових мішків я тут не бачив», - заявив Ігор Гузь.

Закарпатський мільярдер Віктор Балога володіє кількома санаторіями та маєтками в західній Україні, винаймав на батьківщині замок графа Шемборна.

У Києві нардеп орендує житло, коли його сім'я має розкішну квартиру в центрі Києва. У гості до Балоги журналістів не пускають, але підтверджують, що квартиру сім'я придбала ще в 2008 році.

Ще один депутат, якому так необхідні гроші на прихисток у столиці - Андрій Вадатурський, син одного з найбагатших аграріїв України Олексія Вадатурського.

Програмі «Гроші» вдалося з'ясувати, що він теж володіє немалими статками.

Альону Кошелеву в готелі не бачили.

"Кошелевої тут немає і не було ніколи. Номер у неї тут є, але вона тут не буває, а тільки гроші з бюджету тягне", - кажуть у готелі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От бідненький Гузик, в готелі мешкає. Не переживайте до кінця каденції і собі квртирку в Києві прикупить.
Відповісти
А де він має жити)?
Відповісти
Живе в готелі-погано. Житиме у квартирі( за Вашою версією) також погано. То де він має жити))??
Відповісти
о, бачу як помічники справно відпрацьовують свою розкладачку в Гузиковому номері. їх аж 30 - кожен по одному коментарі напише і вже піар :)
Відповісти
Вам сказали з екрану телевізору, ви й повірили! НЕМА в Гузя 30 помічників. Зайдіть насайт ВР і переконайтеся. Депутат взагалі може мати 32 п-ки.
Відповісти
я швидше повірю журналісту з екрану, ніж Гузю. Ви такі обізнані скільки в Гузика помічників, то очевидно ви особа із вищеназваних.ха
Відповісти
Я цікавилась і Вам раджу: http://gapp.rada.gov.ua/mps/info/page/14674 , не перетворюйтесь у сіру масу. Не вірте тому що показує екран)
Відповісти
сіра маса це ті, хто займається обцмокуванням депутатських дуп.Решта працюють і платять податки, щоб такі як Гузик і його підгузки отримували зарплату і комфортабельні умови проживання за рахунок простих працюючих громадян.
Відповісти
Як раз сірі це ті що без власної думки, почули і поширюють.
Відповісти
Останні новини
Як виглядають київські апартаменти депутата з Волині. ВІДЕО
17 лютий, 2015, 14:32