Волинян запрошують позмагатися у Чемпіонаті комп'ютерних талантів

Волинян запрошують позмагатися у Чемпіонаті комп'ютерних талантів
Волинян запрошують взяти участь у Регіональному Чемпіонаті комп’ютерних талантів "Золотий Байт".

"Золотий Байт" - один з найбільших в СНД чемпіонатів для учнівської молоді та студентства, - повідомляє Волинська філія Комп’ютерної Академії "ШАГ".

Тема Чемпіонату в 2015 році - "Змінюючи світ".

У Чемпіонаті представлена велика кількість номінацій.

Для наймолодших - Junior competition . У номінації беруть участь школярі України від 10 до 14 років, які впевнено користуються комп'ютером, добре знайомі з основами роботи операційних систем Windows і офісними програмами.

Первинний відбір учасників Регіонального Чемпіонату проводиться за допомогою on-line тесту на порталі. Безпосередньо на самому Чемпіонаті вони виконуватимуть практичні завдання з Windows 7 і в Office.

За такою ж схемою тестуватимуться системні адміністратори, що знають основи побудови мереж на базі устаткування Cisco. Для них пропонується номінація Networking technology.

Для тих, хто пише програми, - номінація Startup challenge. Представляти свій проект може як одна особа, так і команда до 3-х чоловік. Програма може бути не дуже складною, але виконаною технічно грамотно і корисною. До 21 лютого на сайт Чемпіонату потрібно завантажити презентацію проекту, а саму програму представити вже на Регіональному півфіналі.

Номінація Web – design: учасникам (команда не більше 2-х чоловік) пропонують розробити і презентувати веб-сайт або веб-проект. При реєстрації потрібно завантажити презентацію, в якій пояснити загальну ідею сайту, завдання, які вирішуватимуться з його допомогою, і чому такий проект буде затребуваний, ескізи майбутніх сторінок.

Mobile development - для розробників мобільних застосувань (команда до 4-х осіб). При реєстрації потрібно завантажити короткий опис проекту (назва, цілі, суть проекту, використані технології). Якщо журі визнає проект досить цікавим і відповідним тематиці конкурсу, то на Регіональному Чемпіонаті треба буде представити сам проект.

У цю номінацію не входять ігри, оскільки для тих, хто їх створює, окрема номінація - Game design. Команді, яка створює гру, потрібно завантажити на сайт Чемпіонату назву, основну ідею гри та її короткий опис. Автори цікавих проектів отримають запрошення на Регіональний Чемпіонат, де презентують сценарій гри, опис і дизайн рівнів, моделі.

Створення ігрових персонажів йде окремою номінацією - Character design. Потрібно придумати героя - хто він, де живе, з ким дружить, чого хоче досягнути. Розробити дизайн персонажа за допомогою малюнка, двовимірної або тривимірної графіки. Тобто це буде декілька робіт з фрагментами сюжету потенційної гри.

Для охочих виступити одночасно в ролі режисера і оператора і зняти фільм про справи або події, які міняють світ до кращого - номінація Short movie .

Важливо, щоб подані проекти були авторськими і розкривали тему Чемпіонату. Більш докладніше на сайті і за телефоном: 097-114-52-50, 095-609-58-38.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Джуе вдячна усіх хто рганізував це дійство! Реально приємно було та захоплююче!
Відповісти