Президент підписав указ про черговий призов на строкову службу

Президент підписав указ про черговий призов на строкову службу
Президент підписав указ «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році».

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

«Згідно з документом, у 2015 році чергові призови громадян України на строкову військову службу відбудуться у квітні – травні та у жовтні – листопаді. На строкову військову службу призовуть придатних за станом здоров'я до військової служби в мирний час громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу», - йдеться в повідомленні.

Кабінету міністрів України доручено визначити чисельність громадян, які підлягають призову на строкову військову службу, а також обсяги видатків для проведення чергових призовів у 2015 році.

Крім цього, указ передбачає звільнення у квітні – травні 2015 року в запас із Збройних Сил України, інших військових формувань України, Державної спеціальної служби транспорту військовослужбовців, які вислужили встановлені строки строкової військової служби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Президент підписав указ про черговий призов на строкову службу
17 лютий, 2015, 15:49