Заступник голови райради на Волині хотів «відмазатися» від армії через бронювання, але отримав повістку

Заступник голови райради на Волині хотів «відмазатися» від армії через бронювання, але отримав повістку
Заступник голови Володимир-Волинської районної ради Павло Карпюк намагався пролобіювати рішення про бронювання його від мобілізації, однак таки отримав повістку.

Про це йдеться у документах, які на прохання ВолиньPost надав голова районної ради Андрій Оніщук.

Так, на початку січня 2015 року Карпюк дав на підпис Оніщуку «список громадян, що перебувають в запасі, працюючих у Володимир-Волинській районній раді, на яких потрібно оформити відстрочки від призову на військову службу по мобілізації і в військовий час…».

Цікаво, що в списку було лише одне прізвище – його самого. Андрій Оніщук відмовився підписувати такі списки, адже за його словами, заступника голови районної ради не можуть забронювати від мобілізації.

Щоб виправдати своє намагання «забронюватися», Павло Карпюк 15 січня надав пояснення Андрій Онущуку. У ньому йдеться «оскільки моя посада входить до переліку посад та професій, за якими бронюються військовозобов’язані, прошу здійснити бронювання згідного чинного законодавства».

Попри це, за словами Андрій Оніщука, Павлу Карпюку вже вручили повістку для проходження медогляду.

У коментарі ВолиньPost тимчасовий виконувач обов’язків військового комісара обласного військового комісаріату Роман Кулик відзначив, що на даний час бронювання взагалі не проводиться.

Тому, за словами Оніщука, наразі Карпюк шукає інші можливості «відкосити». Таку поведінку свого заступника Оніщук вважає дивною, адже свого часу Карпюк «демонстрував силу», побивши голову Володимир-Волинської райдержадіміністрації Володимира Савчука.

Нагадаємо, 14 жовтня стало відомо про бійку між посадовцями. Голова РДА Володимир Савчук навіть отримав струс мозку у результаті. Наступного дня, за словами сина Андрія, Савчук знаходився у реанімаційному відділенні Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання.

У своїй версії причин даної бійки Володимир Савчук зазначав, що застав Карпюка у кабінеті загального відділу РДА за переглядом документів, до яких заступник голови райради не має доступу. Після зауваження, що Карпюк читає заборонені для нього документи, заступник голови райради нібито накинувся на Савчука та побив його.

Натомість сам Павло Карпюк стверджував, що його побив Савчук, хоча в реанімації опинився саме останній.

Причиною бійки, на думку Андрій Оніщука став бізнес-конфлікт. Володимир Савчук не допустив, щоб підприємство «ЗК», співзасновником якого є Карпюк було одноосібним претендентом на виконання угоди із виготовлення та встановлення вікон у двох школах району. Йдеться про суму угоди – 240 тисяч гривень. В результаті відкритих торгів перемогло інше підприємство.

Також він каже про давнє протистояння між Савчуком та Карпюком через «надмірні амбіції» останнього.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 62
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Більше того, повістку отримав/принаймні мав би отримати заступник голови Рожищенської районної ради, але яка доля цього випадку - усе покрито мраком...
Відповісти
ВСЕ ЩО ВНИЗУ НАГАДЖЕНО, ЦЕ МОЯ РОБОТА. шеф попросив!
Відповісти
Ати- бати, йшли солдати повз ....КАРПЮКОВОІ хати...
Відповісти
Ну що "Свобода" за вас взялися конкретно... Ну скоро про вас і на електоральному полі забудуть. Надіюсь не довго вам експлуатувати націоналізм...
Відповісти
Паша, ну для чого ж так позорити районну раду? Аж плакати хочеться від таких мужиків...
Відповісти
А Андрійко чого не йде захищати Україну. Те, що він думає, що він мужик, то це не так. В нього синдром сцикуна. В партії Батьківщина одна Савченко боєць, а решта пристосуванці
Відповісти
То таки точно в Батьківщині є два чоловіка Савченко та Юля, решта баби бабами...
Відповісти
О. лох той Андрійко, якби не Карпюк то він би не був головою. Летав за Павлом під час майдану
Відповісти
Таку інформацію Оніщук має розповсюджувати тільки тоді коли сам сидітиме на передовій лінії фронту. В мене перше питання- скільки чоловіків в апараті райради? Один - Карпюк. Решта звільнилася після того як Оніщук прийшов до влади.
Відповісти
Оце так новина. Десь читав як Тягнибок казав хто буде косити відразу виганяють з партії. Побачимо
Відповісти
В районній раді один мужик ,то Павло ,а той Оніщук,то його хіба і до жінок не віднесеш....якесь чудо...
Відповісти
Причиною бійки, на думку Андрій Оніщука став бізнес-конфлікт. Володимир Савчук не допустив, щоб підприємство «ЗК», співзасновником якого є Карпюк було одноосібним претендентом на виконання угоди із виготовлення та встановлення вікон у двох школах району. Йдеться про суму угоди – 240 тисяч гривень. В результаті відкритих торгів перемогло інше підприємство.
І що доброго зробив Савчук???? Я живу у Володимирі, працюю на "3К", добре платять, маю за що родину годувати. Карпюк нормальним керівником був. А перемогла львівська фірма що належить сину Саганюка. Вона і поставила картонні вікна у школи.
Відповісти
Про 3к все правда, принаймі ще 2 роки тому так було. А Карпюк то СУКА яких світ не бачив. Там немає людини яка його поважає, окрім нього самого. Так що Роботяга-Карпюк хватить себе називати нормальним керівником, ти падло і це всі знають
Відповісти
А то правду написали!!!!!! Що падло то падло воно!!!!
Відповісти
Та що ти кажеш паша? Ти залупив таку ціну за ці вікна, а львівська фірма поставила хороші за третину менше. Не бреши, бо люди знають!
Відповісти
Павло закрий того чудака Оніщука і поговори з ним один на один ,тільки поклич прибиральницю до того андрійка,бо ж він у штани наробить.
Відповісти
Павло ЛЮБИТЬ СЕБЕ на третій день побитим показувати. Мороз і Савчук то вже знають.
Відповісти
Андрій Оніщук дійсно сволота,на майдані бігав з опозицією і Свободою,щоб його в крісло РДА посадили а потім а потім майданівців бандитами називав а зараз боїться крісло згубити.І зама боїться,бо той щось вміє,всетаки заводом керує,а Оніщук криса кабінетна,крім папір гризти,нічого не вміє.От і старається спаскудити всіх,хто загрожує його кріслу,дописуючи і перевертаючи факти.
Відповісти
Дехто примазався до майданівців зі своїм ЗАВОДОМ і позорить свободу. А по БАБАх він дійсно вміє
Відповісти
Отакі дійсно позорять свободу. Гнати
Відповісти
КАРПО ХВАТИТЬ СЕБЕ ВИХВАЛЯТИ, Я ВЖЕ НАПИСАВ ХТО ТИ Є, У ВОЛОДИМИРІ ПРО ТЕБЕ ОДНА ДУМКА - ПАДЛО
Відповісти
Не згадуйте за того чудака-савчука,бо то позор на всю Волинь
Відповісти
А Козюри сестру хто з них взяв на роботу держслужбовкою, головним спеціалістом?
Відповісти
Що Оніщук,що Савчук то ВО Батьківщина і де таких придурків той Саганюк-відкатнюк познаходив
Відповісти
Зачепили Пашу за живе.

Відповісти
красiвий той Пашка ,шкода ,до тупенький.



Відповісти
Красівий але дивись бо Ганька Фурманиха яку Пашка обіцяв зробити кірівницею освіти Тобі оченята бігом видере!!!
Відповісти
То та стара хвойда із за якої від Пашки жінка пішла???
Відповісти
Штаб свободи заворушився .

Відповісти
Точно зачепили того Капюка. Але проти документа не попреш. А пустословити на публіку поплічники Карпука вміють.
Відповісти
Штаб свободи заворушився .

Відповісти
А на якому Майдані був Пашка?
На Площі Героїв? Він же з Володимира не вилазив. У Києві ж сташно було!!!
Відповісти
Бо в Жовтневому Палаці Карпюку вуняло сильно і на підлозі спати треба було. Де потім стільки дікалону взяти.
Відповісти
100% його жодного разу там не було
Відповісти
до ван Гога
це не за Свободу взялися, це Свободи бояться!!! Вона теперішній владі сниться ночами... І скати і відра з яйцями і смітники... і мітинги....і майдани...а націоналізм експлуатують, як там за Франком? - "фарбований лис" То тільки придивіться пильніше скільки тих фарбованих звірів? яких хочеш!!! А от такі як Карпюк - не перефарбовуються!!!
Відповісти
Ще й як перефарбовується...зі страху...
Як тільки получив повістку так і перестав бути патрійотом.
Відповісти
Ви в меня запитайте скільки разів Карпук хотів перефарбуватися, тільки ціна питання бачте не підходила
Відповісти
Шановні земляки. Я вибачаюсь, завтра іду в армію і вихожу із свободи, не буду більше позоритись напевно, якщо добре попросять. Пацан сказал пацан здєлал
Відповісти
Давно потрібно вже звідти дріпати!!!! карпюк і Коба опустили і спозорили партію давно.
Відповісти
І ольку смердючу профуру з під моста яка за 30 рублів обслуговувала шоферів забери з собою вона тобі буде майданівські походеньки розказувати!!!
Відповісти
А Оніщук зрозуміло, він ні ростом , ні розумом до Карпюка не дістане. А параноя його мучить вже давненько.А у хворих параноєю немає химерної поведінки, емоційної нестабільності, галюцинацій і незвичайних ідей, що відзначаються при інших психопатологічних станах. Багато хто з них здатний підтримувати, хоча б поверхнево, економічну і соціальну адаптацію. Тільки коли їх дії приходять в конфлікт з суспільним благополуччям, стає очевидно, що необхідна госпіталізація. З іншого боку, зустрічаються випадки параної, коли хворий виражає дивні ідеї: наприклад, одна пацієнтка стверджувала, що заміжня за Богом. А Оніщук …. Самі знаєте що придумує!!
Відповісти
Жителько! Верніться в психпалату - Ви процедури пропустили!
Відповісти
Видно пані текст списала із своєі медкартки.
Відповісти
Ще жоден чиновник не пішов на фронт! Ганьба! Ті голови ранні тільки вміють що підписи ставити де їм скажуть!
Відповісти
Брехня! Наш пішов - але уже навоювався. Теж зі свободи. Але молодець, що спробував зброю у руках потримати.
Відповісти
Не знайомий з героями "творіння", але чомусь думаю, що документи оприлюднені на фейсбуці, де зазначено, що комісари збирають інфу про депутатів-свободівців - це правда. Байдуже хто й що коли робив свободівець - в армію! А решта "довершать" революцію гідноті. Гівнюки, блін!
Відповісти
Павлік в черговий раз прославив Свободу.Так тримати, получиш премію
Відповісти
Свободівець-олігарх Карп"юк на "Кубіку" ще рік тому був бельмом революції. Багато людей вірили Свободі.
Відповісти
Верніть Руслана Пилипюка і Павла Шлеяна! Це справді патріоти Свободи. Анька Фурман перетворила партію в бізнес. Шкода.
Відповісти
ганька то не свободівка, а придурашана і зациклена на мужиках баба! а дійсно хто там достойний був то це Шлейн і Пилипюк! А остальноє шваль!!!!! Ще опустила партію майданута прош.....ка олька!
Відповісти
Поки Свобода буде прикривати таких як Карпук ,то підтримки їй не буде.
Відповісти
Кому охота умирать, за жидов и Обаму, убивая украинцев.
Відповісти
Смерть Америке! И чернозадой обезъяне с большими ушами.
Відповісти
О...па, Павлік, знову зальотік, ти як баба, постійно залітаєш !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
В Оніщука троє дітей, тому його не мобілізують на законних підставах
Відповісти
Ото вже вся міська рада і районний непотріб сіли за клавіатуру!
Відповісти
О і заповідник вже розібрався з історичною спадщиною і вирішив допомогти однопартійцям) Може ще Кобі геморой підлікуєте? Масажом. Та й Павлу поможіть. Одинокому батьку. Чи не захворів бува братовою болячкою? Геморой повітряно крапельним шляхом теж передається?
Відповісти
Та ні панове. Сере Залупських з вечірнього міста шо бабами обклався Вознючкою Христею, торгаші Чайковська Грек Дмитрук Цикалючка Радзічка і заповідник історичний де Славка Ориську прилаштувала. А Павло з Кобою їх по черзі приймає в партію!
Відповісти
почитала...і наче в гімно вимазалась.. Може досить!!!
Відповісти
Оце і е рівень Володимира. Сидять і дрочать. всякий маразм зграблями своїми. Дурний сайт. І угораздило зайти.
Відповісти
А те що Шлейнчик прокрався на залізниці і без перспективи наживи інтерес втратив до " Свободи" а Пилипюк продався паніку за робот онук на смітнику знали? Важко надурняк служити ідеї!
Відповісти
Те що Пилипюк за смітники продався тільки доказ що бабки правлять всім . А Шлейн без них і не перне
Відповісти
Останні новини
Заступник голови райради на Волині хотів «відмазатися» від армії через бронювання, але отримав повістку
17 лютий, 2015, 17:06