У Луцьку треба новий стадіон, «коні хай переїжджають за місто», - Григоренко

У Луцьку треба новий стадіон, «коні хай переїжджають за місто», - Григоренко
У Луцьку на місці іподрому в Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки варто збудувати стадіон, який буде у власності міста.

Про це розповів секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко під час засідання виконкому Луцької міськради у середу, 18 лютого.

Нагадаємо, нині там знаходиться іподром. Секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко планував вивчити, чи є можливість розширити міський зоопарк за рахунок іподрому.

Про це він розповів під час засідання виконкому міськради у середу, 4 лютого.

За словами Григоренка, договір оренди цієї землі із підприємцем Степаном Москвичем, який нібито перебуває «в бігах», вже закінчився, а тому міськрада може розпоряджатися землею.

Під час засідання виконкому 18 лютого ішлося про те, що окрім стадіону, частину землі (до 1 гектара) планують віддати Луцькому зоопарку.

Натомість «коні хай переїжджають за місто», - відзначив Сергій Григоренко.

Він пояснив, що в Луцьку немає жодного стадіону, який би належав громаді, а тому для проведення дитячих спортивних змагань, наприклад, треба «проситися» на стадіон у Боратині.

Тому на засіданні виконкому прийняли рішення «Про дозвіл на розробку детального плану території частини Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки на вулиці Глушець», яким затвердили такий розподіл території.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маразм повний!!! Може у Луцьку потрібно ремонтувати дороги а не будувати стадіони? Чи усі проблеми уже вирішано у місті пане Григоренку?
Відповісти
Хай говорить прямо треба ще один торговий центр хай люди в ньому гуляють а не в парку !!
Відповісти
можна було б побудувати непоганий стадіон на 40 кварталі (вул. Гордіюк), там де хочуть житловий центр будувати на місці футбольного поля - чим не місце для стадіона у власності міста? і парк можна було б там непоганий зробити
але ж да, все куплено!
Відповісти
Видно, не в стадіоні справа.
Відповісти
Ми ж розуміємо, що не все так легко..звісно у всьому є свої нюанси...але значить на 40 кварталі не можна або ж не вигідно робити той стадіон
Відповісти
Григоренко що ти верзеш який стадіон на болоті. там завжди мокро іпостійно підтоплює.
Відповісти
Ну це його пропозиція, ми ж не знаємо усіх нюансів, якщо так вирішили на виконкомі, значить так буде правильно і раціонально...
Відповісти
у григоренка точно маразм наступає....будь що робити потрібні кошти.....а в міській раді як зазвичай їх немає...до для чого такі дурні пропозиції....спочатку дороги поремонтуйте і дахи в будинках....
Відповісти
Так сходіть до нього на прийом, скажіть про це відверто, давайте свої ідеї, давайте разом направляти тих депутатів на якусь роботу, якщо самі вони не взмозі
Відповісти
Дороги це теж потрібно, навіть дууже, але стадіон для діток та молоді теж треба, нехай краще молодь спортом займається,хоч чимось корисним будуть зайняті)
Відповісти
воно то так, але які дітки там будуть спортом займатись?
По-перше, стадіонів для заняття футболом у нас вистачає. Крім того, зараз за допомогою Палиці майданчики для заняття футболом з синтетичним газоном є при кожній школі. Є Теремно, де ДЮСШ ФК "Волинь" бігає.
Є майданчики для заняття іншими видами спорту. ВПЕРЕД!!!

Відповісти
Григоренка взяти за руку та завести показати як його громадський стадіон засрали його Молода Батьківщина !! блін
Відповісти
Він хоч допомагає молоді, і Батьківщина Молода реально активна громадська організація!!!! Там молодь викладається, дійсно працює, старається!!!! Від мене ім повага!!!!
Відповісти
Реально з організації толку не має, через вузьколобих керівників. За стільки часу рівень організації дуже низький і люди не надійні. А іподром треба залишити, тільки привести його в належний стан, щоб було видно що це іподром а не загороджена територія. А для цього треба знайти спонсорів а не й ти на повідку бізнесу. А от зоопарк взагалі треба перенести а то там навіть немає куди його збільшувати. Наприклад, на Набережну, а то стільки місця заростає буряном і там є куди розгулятись і проблема з благоустроєм міста вирішиться по малу)))



Відповісти
А Бортин то де???
Відповісти
правильно будуйте для мене як и ранише
Відповісти
як лащить голови міськів мужів це слово розподіл! Як мед в квадраті.
...і вже в парку викорчували всі пеньки, позрізали захаращені хащі, викосили позаминулі будяки, атракціони які ще дихають підремонтували, підфарбували врешті-решт купили ще нові, обладнали туалет, і щей до путя довели Ротонду та підремонтували, розїджений в двух місцях водозахистний вал... Ого, скільки "наробили роботи"! А тут якесть вийшло непорузуміння, нерозподілена земля.
Відповісти
Значиться так... Дозвіл на розробку ПДП дали! Далі в документації запроектують частину землі (1 га) віддати під зоопарк, на частині побудувати стадіон 60*40 м, а іншу частину віддадуть під будівництво або житлового комплексу, або ТЦ.
Так справді, там територія підтоплюється! Але не так сильно, а сваєвий фундамент - вирішення усіх проблем.

АФЕРА - НА ОКО!!! А лучани ж дурні, тому схавають. А ті що не дурні - лише в коментах "повозмущаються " і теж схавають. ПРИКРО (((


Відповісти
Що за дурна ідея? Єдина конюшня яка знаходиця у місті, до якої швидко добиратися. У інших містах розвивають конюшні а тут лише можуть закрити для зведеня новго торгового центру, або якоїсь іншої безкорисної дурні!Як завжди олігархи думають лише про себе!Зараз інша тема війна як би повині гроші тратинти на інше в крайньому випадку!
Відповісти
Це бред. На мою думку стадіонів у нас в місті достатньо. А краще для конюшні якісь кошти б виділили.Конним спортом займаються доволі багато людей від дітей до дорослих. Куди їм тепер?? В якесь задрипане село ? Чи звагалі закинути все і закрити очі на те, скількі на це витратилось часу ,коштів.
Відповісти
Зря вони це задумали!!! Це їх треба за місто...
Відповісти
Це реально маячня, який стадіон?! Одного не вистачає?! Подумайте про тих у кого немає можливості їздити за місто і займатися кінним спортом! В Луцьку цей спорт практично не розвивається, проте бажаючих почати займатися сотні!!! І то б вже краще відремонтували дороги, як користувач написав вище!
Відповісти
Взагалі нащо це робити?
Відповісти
Краще реконструювати "Авангврд", при чому під наглядом антимонопольної комісії!
В країні криза, наших бариг прижало по грошам, от і вирішили будувати дійну корову..
Відповісти
Зважаючі на те що я часто їжджу за кордон я помітила що немало людей захоплюєця кінним спортом і відкривають досиь таки багато конюшень, і явно відносяться до цього серйозно. Загалом мені подобаєця кінни спорт, він виглядає вишукано і велично. Дуже хотілося б щоб люди у Луцьку побільше взнали про коней. Було б добре як би кінний спорт дійсно розвивався у Луцьку.
Відповісти
*** в луцку даже немає де займатись конним спортом! в америці кожен десятий їздить на кконях або має свого коня! там конюшні на кожному кроці а тут торгові ценори одні не тошнить ше?!!!!!
Відповісти
А в людей ніхто не хоче запитати чого аони на справді хочуть?!
Відповісти
Нащо вам два стадіона??? Як що перший не в ідеальному стані. Землю відати Луцькому зопарку?! Дійсно? Його там взагалі знести потрібно, не мучіти тварин голодом і хворобами. Я нс свої очах бачіла як там здох поні!
Відповісти
Конюшня в центрі столиці на Печерську :)
ай ай ай, коні скачуть в центрі Києва :)
як таке може бути :)
http://www.esuhorses.com/#!pechersk-stable/c6wp
Відповісти
почему никто не спрашивает чего хотят люди?!
Відповісти
Що за тон взагалі?! "Луцьку треба" хто "підписується" за цілий Луцьк?! Як взвгалі до людей можна звертатися настількіи зверхньо? Як би моя воля я б зрадістю знвс той зопарк тількі тварин мордують... Настількі вже зарозуміло звучить «коні хай переїжджають за місто», - відзначив Сергій Григоренко". Ніби "хай ті тупі коні переїжають замісто, а я тут буду заробляти собі на палаци...". Звичайно навчщо кінний спорт у Луцьку ми обмежимося банальним фудболом баскетболом... Навіщо нашим лбдеям розвиватись. Звичайно продовжуйте у тому ж дусі наші дорогі (в усіх сенсах) депутати!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку треба новий стадіон, «коні хай переїжджають за місто», - Григоренко
18 лютий, 2015, 10:30