Українські бійці виходять з Дебальцевого, - ЗМІ. ФОТО

Українські бійці виходять з Дебальцевого, - ЗМІ. ФОТО
Українські військові залишають Дебальцеве, виведення військ почалося сьогодні о 6-й ранку після відповідного наказу.

Про це пише "Громадське.ТБ" за інформацією журналістки Громадського.ТБ" Анастасія Станко. Проте, прес-центр АТО не підтвердив цієї інформації, - повідомляє ТСН.

Багато хто виходить з міста пішки – вже по трасі на Артемівськ їх підбирають українські підрозділи. Всі частини проривалися з боєм, розвідка пробила дорогу. 128-ма бригада та 40-й батальйон територіальної оборони «Кривбас» залишають місто пішки. Також, журналісти "Громадського" зустріли на трасі батальйон МВС "Львів".

Бійці «Кривбасу» кажуть, що п’ять діб нічого не їли. Були в оточенні в Новогригорівці, під постійним мінометним обстрілом. Село, за словами військових, «стерли з лиця землі».

Село 8 Березня розбили бойовики, потім переслідували українські підрозділи, півколони попало під обстріл.

За словами військових, поки що не всі українські формування змогли вийти з Дебальцевого. Зсередини міста їх прикривають 3-й і 8-й полки спецназу.

Трасу перекрили перед поворотом на Світлодарськ, далі вона обстрілюється. Зараз трасою їдуть багато "швидких", які забирають поранених, їх багато, проте точну кількість наразі назвати важко. Поранених везуть в шпиталь в Артемівську. В тому ж напрямку прямують військові з Дебальцевого.

Журналісти Громадського з посиланням на військових стверджують, що коридору не існує - дорога постійно обстрілюється. Місцеві мешканці також не можуть виїхати з міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
прикро,прикро!
Відповісти
Герої України!!!!! Тримайтесь хлопці!!!!
Відповісти
Нехай береже вас Господь!!!
Відповісти
Такі втрати на цій війні не стоять того, щоб отак здавати нашу тереторію. Бо щоб повкрнути прийдеться ще більше втратити. І з командування нічого не спитають. Немає в нас армії, а добровольці не витягнуть бо перекриють дорогу
Відповісти
Дай Бог вийти всім.
Відповісти