У Луцьку попрощалися із загиблим бійцем 51-ої бригади. ФОТО

У Луцьку попрощалися із загиблим  бійцем 51-ої бригади. ФОТО
Лучани вшанували память бійця 51-ої бригади В’ячеслава Іонова, що загинув під час боїв у Іловайському котлі.

Жалобна церемонія відбулася у середу, 18 лютого.

Після відспівування у Свято-Троїцькому соборі митрополит Луцький та Волинський Михаїл у промові зазначив: «Ми сьогодні стоїмо біля труни Героя України, яким ми пишаємось, якому жити і жити. Він життя своє відав за Україну… сьогодні час випробування для справжніх чоловіків. Для чого ти живеш, яку ти славу і честь даєш своїй фамілії і своєму роду».

Під час громадської панахиди на Театральному майдані слова скорботи та співчуття рідним і близьким В’ячеслава Іонова висловили міський голова Микола Романюк, директор Луцького навчально-виховного комплексу загальноосвітньої школи №10 – професійного ліцею (де навчався Іонов) Олег Михальчук та заступник обласного військового комісара Ігор Підлісний, що служив разом із загиблим у 51-ій бригаді.

«Ім’я вашого сина назавжди буде вписане в літопис нашого міста, назавжди залишиться в нашій пам’яті», - звернувся до батьків Іонова Микола Романюк.

Нагадаємо, що за результатами проведених експертиз вдалось ідентифікувати особу В’ячеслава Іонова, що раніше був у списку зниклих безвісти.

Він у складі 51-ї окремої механізованої бригади виконував завдання у зоні АТО. Зв'язок з бійцем обірвався 28 серпня 2014 року. На той час він знаходився поблизу Іловайська Донецької області.

В’ячеслав Іонов народився 20 травня 1978 року. Навчався у загальноосвітній школі No10, Рожищенському ветеринарному технікумі. Був призваний на військову службу за мобілізацією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава герою! Слава! Слава! Слава!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку попрощалися із загиблим бійцем 51-ої бригади. ФОТО
18 лютий, 2015, 13:27