Лучанин намагався ввезти в Україну наркотики

Лучанин намагався ввезти в Україну наркотики
Спроба ввезення наркотиків в Україну коштуватиме волинянину 100 тисяч гривень.

Щодо лучанина, який намагався ввезти наркотики в Україну, укладено угоду про визнання винуватості та скеровано до суду обвинувальний акт, - повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Як повідомив начальник відділу Юрій Новосад, проїжджаючи пункт пропуску "Ягодин" Волинської митниці, цей чоловік намагався перевезти до України особливо небезпечні наркотичні засоби - канабіс та смолу канабісу, які придбав на території Королівства Нідерланди.

Під час досудового розслідування обвинувачений повністю визнав свою вину, активно сприяв розкриттю злочину та щиро розкаявся. Враховуючи обставини злочину, а також те, що обвинувачений є особою молодого віку й уперше притягується до кримінальної відповідальності, прокурором відділу прокуратури області з ним укладено угоду про визнання винуватості.

Вироком Любомльського районного суду чоловіка визнали винним у скоєному та призначили покарання у вигляді штрафу у розмірі 100 тис. грн. з конфіскацією наркотичних засобів, що були предметом контрабанди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а раніше за таке давали 7 років + конфіскація ТЗ
Відповісти
А коли на вулиці ловлять з сірниковою коробкою того ж канабісу, то "паяють" по 3-5 років.. Очевидно, що наш суд "самый гуманный суд в мире". Цікаво скільки було заплачено слідчому/прокурору/судді ????
Відповісти
Останні новини
Лучанин намагався ввезти в Україну наркотики
18 лютий, 2015, 12:53