Пенсіонерам, які працюють, хочуть зменшити пенсію

Пенсіонерам, які працюють, хочуть зменшити пенсію
Законопроект, що дозволить скоротити пенсії для пенсіонерів, що працюють, наразі розробляється Кабінетом міністрів і буде внесений до Верховної Ради орієнтовно вже до кінця цього тижня.

Про це повідомив міністр соціальної політики Павло Розенко, - передає Укрінформ.

«Кабінет міністрів розробляє пакет законопроектів, які стосуються проекту бюджету. Там буде розглядатися це питання, будуть зміни в певній частині законодавства»,- відповів міністр на запитання журналістів щодо можливості запровадження 15-відсоткового зменшення пенсій для пенсіонерів, які працюють.

Крім того, Розенко зауважив, що, найімовірніше такий законопроект зареєструють у парламенті вже цього тижня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай ідуть на пенсію!дорогу молоді!а то ходять безробітні.а ті беруть пенсію і зарплату не зажирно?
Відповісти
молодь не хоче працювати за 800 грн, зарплата сторожа.
Відповісти
не правда. і немає такої зарплати
Відповісти
П-Р-А-В-И-Л-Ь-Н-О !!! Пенсії у них малі, не спорю, але старшій людині скільки треба? А як бути молодим сім*ям і ставити діток на ноги????
Відповісти
Лишити їх взагалі пенсії, в країні і так страшне безробіття, а тут ще пенсіонери працюють
Відповісти
хто може- хай працює! молодим людям легше знайти роботу. інколи,в дітей нема батьків -їх ставлять на ноги дідусі і бабусі. то що за них говорити,чим годувати і себе і внуків???
Відповісти
маячня. тоді вони отримують ще більші суми за їх догляд.
Відповісти
Прийняття такого рішення на мій погляд не зовсім вірне. Якщо працівник працював в державній структурі, і після виходу на пенсію залишився там же працювати, то тоді це рішення і вірне. Але коли працює в приватній структурі, то як це розцінити.
Відповісти
Цікаво чи працюючим інвалідам також зменшать пенсію ...
Відповісти
Все вірно. Пенсіонери робочі місця не хочуть звільняти, за держ. кошти на лікарняні кожен місяць виходять, а молодь роботу не може знайти!
Відповісти
У скрутний для країни час та у звязку із катастрофічною нестачею робочих мість - працюючий пенсіонер має отримувати щось одне чито зарплату чи пенсію .
Відповісти
Хто з вас всіх розумники піде працювати за 1300-1500 в місяць, на не совсім престижних роботах на яких працюють пенсіонери?? А забрати в них ще з заробленої пенсії це взагалі верх цинізма, але іншого від долбаного уряду і не чекали. Пождіть трохи всім буде "добре" не тільки старим і інвалідам.
Відповісти
Кому треба - той піде. Якщо ніхто не піде, візьмуть назад пенсіонера.
Роблять тут з них незамінних рятівників економіки.
Або пенсія, або зарплата.
Відповісти
Престижні роботи то які я вже більше 20років працюю соц робітником зараз у мене 10людей похилого віку до яких я ходжу 2рази в тиждень і 20 до яких ходжу 1 раз на місяць а отримую 0.75ставки а на чальник на пенсії і не виженеш отримує і пенсію і зарплату то де справедливість.
Відповісти
Рішення не правильне. Правильніше буде прийняти рішення: або пенсія, або зарплата. Звичайно, що 1300-1700 грн це не пенсія, але за такі гроші змушені виживати сімї з дітьми (якщо є робота). А через зайняті робочі місця пенсіонерами, неможливо знайти роботу молодим. Проаналізуйте одну освіту, скільки працює по областях пенсіонерів. От вам і робочі місця.
Відповісти
на пенсiю, значит на пенсiю. Закон е закон.
Відповісти
нехай ще добавлять безкоштовних тролейбусів у Гаразджу(тут у нас кладовище)
Відповісти
я вважаю, що пенсіонерам потрібно вибирати пенсія або заробітна плата. пенсіонер, що пропрацював все життя та отримав мінімалку не піде далі працювати, а той що все життя просидів в кріслі та отримав тисячі пенсії він і надалі сидітеме та пртиратиме свої штани
Відповісти
1400грн поділи на 30днів і платити за світло,газ, іт.д. просто стидно що Україна така сильно ще від пенсіонеров забирають гроші їм не хватає на лікарство даже. Моя мама умерла я свої гроші давала на ліки . добре що в мене є чоловік.що помогав. Пусть працюють пенсіонери ,вони думають як за себе лікувати пару копійки складати і ще помогають дітям і онукам без робітникам. ЩО ГОВОРИТИ ТАМ ВИЩЕ МАЄ 10000ГРН ТО ПРОЖИВАЄ ЗА М-Ц.ЇМ ЩО ДАВАЙТЕ ПУСТЬ ЗАБИРАЮТЬ ВІД БІДНИХ ПЕНСІОНЕРОВ СКОРО МИ ВСІХ ПОЗДИХАЄМ..БІДНА УКРАЇНА ТАК І ЛИШИТЬСЯ..
Відповісти
НЕ ВСІ ПЕНСІОНЕРИ ПРАЦЮЮТЬ ЯК МОЖЕ ПУСТЬ ПРАЦЮЄ НЕМА ЗАКОН ЩОБ ЗАПРЕЩАТИ ПЕНСОНЕРАМ ПРАЦЮВАТИ.ПЕНСІОНЕРИ ЗАСЛУГОВУВАЛИ ПЕНСІЮ ТАК ВІН ДОЛЖЕН ПОЛУЧАТИ..А НЕ ПРИДУМАТИ ПУСТЬ ПРИДУМАЮТЬ БЕЗПЛАТНО ЛІЧЕНИЕ І БЕЗ ХАБАРІВ ВРАЧАМ НІКОЛИ НЕ ХВАТЬ ГРОШІ.СТИДНО ВІД ПЕНСІОНЕРІВ БРАТИ ГРОШІ.
Відповісти