У Луцьку вручать дипломи колишнім військовослужбовцям

У Луцьку вручать дипломи колишнім військовослужбовцям
Колишнім військовослужбовцям вручать свідоцтва про закінчення курсів із перекваліфікації та сертифікати проекту «Україна – Норвегія».

Захід відбудеться 19 лютого о 13:00 у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки (Центр культури та дозвілля, вулиця Винниченка, 30), - повідомляє інформаційно-видавничий центр вишу.

В урочистостях візьмуть участь ректор СНУ імені Лесі Українки Ігор Коцан, президент Міжнародного фонду соціальної адаптації (проект «Україна – Норвегія») Володимир Рубцов, директор Міжрегіонального центру соціальної адаптації звільнених військовослужбовців та курсової підготовки цивільного населення Юрій Московчук.

Навчання проходило в рамках проекту «Україна – Норвегія» «Професійна перепідготовка та соціальна адаптація військовослужбовців та членів їх сімей в Україні» у співпраці з Міжнародним фондом соціальної адаптації та Мінсоцполітики.

У проекті беруть участь 13 вишів України, серед яких – СНУ імені Лесі Українки. Основна мета проекту – зменшити вплив негативних соціальних наслідків економічних реформ і реформ оборонного сектора України на звільнених військовослужбовців та членів їхніх сімей.

Таке навчання сприятиме підвищенню професійної конкурентоспроможності військовослужбовців на ринку праці України, соціальній адаптації колишніх службовців силових структур до умов цивільного життя, зростанню рівня добробуту сімей військовослужбовців шляхом їх працевлаштування, розвитку підприємництва серед військових та організації сімейного бізнесу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди... Та ви тренуйте чи не тринуйте??? Толку з того??? Чим мак займатися гррмадська органiзацiя??? Чи можливо ви бойовий пiдроздiл??? не смiш,iть народ...
Відповісти
а що роблятть призначенi пiдроздiли???
Відповісти
що то херньою. займаетесь. , давайте орден святого ебукентiя, Ви що взагалi. здурiли??? Совiстi взагалi немае!!!
Відповісти
Скоро доживемся, що будуть давати орден за те, що до Ковеля доiхав тверезим.
Відповісти