На одній із вулиць Ковеля встановлять додаткові ліхтарі і світлофори

На одній із вулиць Ковеля встановлять додаткові ліхтарі і світлофори
У Ковелі на вулиці Варшавській встановлять ліхтарі освітлення та додаткові світлофори.

Міський голова Олег Кіндер запросив керівництво служби автомобільних доріг Волинської області у Ковель, аби узгодити спільний план дій щодо створення безпечних та більш зручних умов для руху пішоходів і транспорту на дорозі міжнародного значення М – 07, що проходить у межах міста, - повідомляє прес-служба Ковельської міської ради.

Начальник служби Анатолій Посполітак, його заступник Юрій Ришкевич разом з міським головою Олегом Кіндером побували на вулиці Варшавській та визначили подальші кроки для вирішення цього питання.

Зокрема, Олег Кіндер порекомендував влаштувати вуличне освітлення від перехрестя вулиць Варшавська-Володимирська до завершення виробничих корпусів ПАТ «Ковельсільмаш».

Цю пропозицію було схвалено. На сьогодні розпочато розробку проектно-кошторисної документації. Варто зазначити, що всі роботи з влаштування освітлення будуть фінансуватись службою автомобільних доріг у Волинській області.

Під час зустрічі було вирішено на перехресті вулиць Варшавська-Відродження за кошти міського бюджету встановити світлофор, а керівництво служби автомобільних доріг пообіцяло забезпечити освітлення цієї території. Потреба у цьому назріла давно, адже на цій ділянці магістралі досить інтенсивний рух, що створює проблеми для пішоходів при перетині дороги.

Як поінформував міський голова, з метою розвантаження руху транспорту на перехресті вулиць Варшавська–Володимирська заплановано реконструкцію світлофорного об’єкта із встановленням додаткової секції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
х..й з. з тими лiхтарями, що в державi робиться.??? Вирiшjiть питання з Заходом, а тодi з лiхтарями.
Відповісти
Останні новини
На одній із вулиць Ковеля встановлять додаткові ліхтарі і світлофори
18 лютий, 2015, 17:49