На Волині на смерть збили пішохода, двоє людей травмовано

На Волині на смерть збили пішохода, двоє людей травмовано
Три автопригоди із потерпілими зафіксовано на території Волинської області, в результаті - одна людина загинула, двоє травмовані.

Про це повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області.

17 лютого близько 22:00 в смт Колки 37-річний житель села Велика Яблунька, керуючи автомобілем «Форд Транзит», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з електроопорою. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження, не госпіталізувався.

Дорожньо-транспортна пригода завершилася фатально для жителя села Заріччя Володимир-Волинського району. 16 лютого близько 04:00 години поблизу с. Заріччя 45-річний житель міста Нововолинськ скоїв наїзд на 70-річного пішохода, який переходив проїзну частину дороги у непризначеному місці. У результаті ДТП пішохід загинув на місці пригоди.

Аварія, в якій постраждав велосипедист, зафіксована у Ковелі. 16 лютого, близько 7:00, в приймальне відділення Ковельської ЦРЛ із тілесними ушкодженнями звернувся 30-річний місцевий житель. Зі слів потерпілого, цього дня близько 05:30 у Ковелі по вулиці Варшавській під час руху велосипедом його збив автомобіль, який рухався в попутному напрямку. Марка та особа водія наразі встановлюються. Після огляду лікарями та надання медичної допомоги водія відпустили додому.

За фактами ДТП ведеться досудове слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що таке марка водія по тексту, і якого водія відпустиля. Це водій велосипеда? ....
Відповісти
Я більше скажу - вони всі агенти Путлера! Прошу також перевірити всіх мешканців за адресою пр. Волі, 14 - там ввечері на лавочках збираються виключно сепаратисти і агенти Кремля!
Відповісти
Останні новини
На Волині на смерть збили пішохода, двоє людей травмовано
19 лютий, 2015, 12:39