Які марштрутки у Луцьку можуть змінити на тролейбуси

Які марштрутки  у Луцьку можуть змінити на тролейбуси
Маршрутки під номером 2, 17, 28 планують замінити на тролейбуси.

Про це повідомив заступник луцького міського голови Тарас Яковлев на комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, 19 лютого.

«Ми замінили п’ятнадцятки на тролейбуси - і це дало дуже хороший ефект. Моя пропозиція така – повернути в експлуатацію 65 тролейбусів і зменшити кількість автобусів».

Ще він наголосив, що польських тролейбусів вже не буде, бо з падінням валюти це дорого робити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 52
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
100% підтримую, хай тільки Яковлєв віддасть мені саоє службове авто!
Відповісти
ЗАМІНИТИ МАРШРУШКИ ТРОЛЕЙБУСАМИ ТРЕБА ПО МАКСИМУМУ. і ДЕШЕВШЕ ЛЮДЯМ І КРАЩЕ ДЛЯ ЕКОЛОГІЇ МІСТА
Відповісти
Враховуючи значне підвищення тарифів на проїзд у маршрутках повністю підтримаю дане твердження.
Відповісти
Ще б ті тролейбуси їздили по графіку і трохи довше. Наприклад 12 - графік якась державна таємниця, на сайті одна, диспечер надає другу, фактично тролейбус їздить по якомусь своєму. в тролейбусне управління зверталась, в транспортний відділ міської ради теж. а віз і нині там. мало того, тролейбус їде зранку і ввечері вже після того як основний потік пасажирів роз"їдеться на маршрутках. таке враження що години найбільшого пасажиропотоку розкуплені власниками маршруток.
Відповісти
Якщо замінювати такі маршрути, як 2 і 17 на тролейбуси, то лише на НОВІ, або на ПОЛЬСЬКІ. Адже лучанам не потрібні старі тролейбуси!

Щоб хто не говорив про Голєву і її афери з буд-вом в Старому Луцьку, а її маршрутки №2 та №17 мають на 90% новий рухоми склад, завжди чисті та їздять по графіку. Це якісно і комфортно.

"Повернути в експлуатацію 65 тролейбусів" - НЕ ВАРІАНТ, адже такий "ремонт" старих тр-ів - це лише нова покраска і нові неякісні чохли для старих незручних сидінь. НА ЖАЛЬ!

"Зменшити кількість автобусів" - добра ідея. Але якшо тролейбуси будуть їздити, як наприклад 15-ка, один раз в сорок хвилин - то така справа нікому не потрібна!

Відповісти
Можна доповнення і короткий висновок? Доповнення: аби ще в маршрутках №2і 17 квитки давали і везли як людей, а не дрова - ціни їм не було б. Висновок (з попереднього допису тобто)- віддайте всі маршрути Голєвій. В її чоловіка вкрадені гроші закінчилися, "Пан з Волинського воєводства"?
Відповісти
Дозволю собі відреагувати.
1. Ти хочеш сказати, що НАШІ тролейбуси возять людей, як діамант чи кришталь? НЕ СМІШИ! :))
2. У водіїв маршруток практично усіх маршрутів міста завжди лежать квитки - хочеш бери, не хочеш не бери, якщо не лежать - просиш і отримуєш! ЖОДНИХ ПРОБЛЕМ! А тобі може хтось гроші повертає за здані квиточки? :))
3. Я і слова не промовив про передачу усіх маршрутів Голєвій, Башкаленку, тобі чи комусь іншому. Мені на цю пані на***ти! Але те, що у її маршрутки нові, чисті і їздять за графіком - факт.
Відповісти
2. У водіїв маршруток практично усіх маршрутів міста завжди лежать квитки - хочеш бери, не хочеш не бери, якщо не лежать - просиш і отримуєш! ЖОДНИХ ПРОБЛЕМ!

Прошу, і отримую півпачки, з красномовним поглядом "на, подавись".
Відповісти
Ото ж! І я про те!
Відповісти
15ка їздить раз на 40хв?!?!!? ти коли в 4 ранку чекав її?
Відповісти
Поумнічати вирішив?
Візьми затверджений графік руху тролейбусу №15 в ЛПЕ і подивись на часові проміжки 10:00 - 16:00, а також 20:00-23:00.
А тоді будеш умнічати, клоун )))
Відповісти
з 10:00 до 16:00 люди на роботі, а з 20:00 до 23:00 - в основному повинні бути вдома. цілком логічно зменшення кількості тролейбусів. Це не час пік, тим більше ви кажете що графік офіційно затверджений - можна до нього підлаштуватись і не чекати 40 хвилин. Основна проблема - дотримання затвердженого графіка.
Відповісти
не всі люди в нас,нажаль, на роботі!!! тому тут дійсно "умнічати" не треба!!! 15 їздить рідко і це факт, але це зроблено спеціально!!!
Відповісти
Є таке народне прислів'я - "Не дай, боже, з хама пана". Дозволю зауважити, що до незнайомих людей звертаються "Ви", а на особистості переходять і ображають тоді, коли не мають доказів своєї правоти.
Відповісти
Здається, я тобі фактами усе довів!!

А про культуру звертання ти почала по причині закінчення аргументів для своїх думок.
Відповісти
Клоун твого батька син!!!! Сеператист!!!!
Відповісти
Идея прекрасная, потом большой людей на этих маршрутах. От вокзала всегда трагик 4 есть и с этими проблем не будет. Ну а водителям и Алена потерять двойку и 17 это удар ниже пояса. У меня кур на двойке ездить 300-500 грн за пол дня смены себе и сдают каждый день план больше полторы штуки.
Відповісти
Режим Т9 это сила)))))))))
Відповісти
А щоб з 40-ого кварталу (і туди і назад) їхало нічого не можна придумати? 17-ка звичайно добре, але як людям нею доїзджати до там таму чи 5ої школи ????
Відповісти
Так як стала 15ка тролейбус їздити, то до одного місця такі заміни. Мало того, шо їздить рідко ше й бабок повний салон стало. Раніше вони оминали 15й маршрут. Зараз ше з 17ок зроблять, шо тільки бабки і будуть ними їздити з одного базара на другий!
Відповісти
Я раніше постійно каталась 15-ю ( місця багато, є чим дихати, і дешевши) , після переходу на тролейбус їхдила 1 раз- то жах суцільний.
Відповісти
А 28й маршрут, то вже нащо міняти на тролейбуси?
Там де в нього кінцева на ГПЗ нема тролейбусних ліній.
Відповісти
Так з пр. Соборності від Там-Таму з'їзд на Карпенка-Карого до Юванта теж позбавлений тролейбусної лінії !
Відповісти
На Карпенка-Карого, щоб з'їхати,лінія є з двох сторін . Оскільки,тролейбуси 5 та 8- спускаються
Відповісти
немає на жаль там тих ліній, там потрібна лінія від там таму в сторону юванту і на карпенка карого для 2, а для 28 всі дороги відкриті
Відповісти
8 не спускається на карпенка карого, вона їде прямо на перемоги)))
Відповісти
І тролейбу №8 і №5 їдуть від РАГСу повз Там-Там до Меморіалу, а не спускаються! Тому для маршрутки №2 треба тролейбусна лінія!
Відповісти
усі маршрутки за межі міста. Нехай там москальський шансон для биків крутять. А особливо 2-й та 17-й маршрути. Схоже там інших радіостанцій і не знають. І взагалі хто дозволяє ставити у маршрутки приймачі. Оголошення зупинок - так, музика, будь-яка - категорично НІ!!!
Відповісти
Постійно користуюсь маршрутом №2 рази коли там грав шансон можна перелічити на пальцях одної руки.
Відповісти
а чим вам музика шкодить?
Відповісти
музика, а що це музика??? шансон-це музика? я взагалі мовчу про 32 чи 19..., а 12... завжли брудно, хамство вищої міри стало, розмовляють, вішають на передні стільці якісь шнурочки,що там зайнято!!!! це хто таке придумав? є так,що талончики лежать,а є що ні,але люди їх не беруть..., а нащо? бо це ВНУТРІШНЯ ДОКУМЕНТАЦІЯ!!! НЕЮ НІХТО НЕ ЦІКАВИТЬСЯ, А АРОМАНЮК АТКАТИ НАБРАВ ВЖЕ??? Нехай сам тими тролейбусами, маршрутками, маршрутко-тролейбусами їздить. Надоїло так це,що жах! Чому в місті нема нових,нормальних тролейбусів???
в якійсь мірі я згідна,що пенсіонерам треба робити не безкоштовний проїзд, а гроші віддавати,тоді і б квитки всі брали і б з 8 до 10 ранку нікуди не летіли першими за всіх!!! як глянеш: стоїть кволе, ледь живе, а як двері відкриваються....,щоб сісти ПЕРШЕ ЛЕТИТЬ,А НЕ СЯДЕ... ООООООООО ТО НАД ДУШОЮ БУДЕ СТОЯТИ і ще бурчати!
Тут треба поч. ВСІМ З СЕБЕ, РІК ПО МАЙДАНУ,А ОДИНИЦІ ЗМІНИЛИСЬ ДІЙСНО..... СЛАВА УКРАЇНІ!
Відповісти
Вихід - очевидний: позбавати пенсіонерів безкоштовного проїзду в тролейбусі, як в цивілізованих країнах.
Зробити їм квиток по 60 копійок чи по 1 грн. І тоді вони не будуть лишній раз кататись просто так.

Відповісти
Живу в Луцьку майже 6 років, і весь час їздила на тролейбусах разів 4 ( максимум),( по сьогоднішній день не знаю куди яка їде)і згадую ці рази з жахом : сморід, штовханина, контингент той ще, всі з якимось торбами, звісно не обійшлося без поломки - я , наприклад, китегорично проти заміни в тому випдку, якщо запустять ці старі зламки. Якщо ж це нові тролейбуси, якими користуються у цивілізованих містах - будь ласка )
Відповісти
У цивілізованих країнах нема тролейбусів, там автобуси, МАНИ!!!! Гєнії Ви тут такі всі... як тут виписуєте,а насправді....
Відповісти
ахаха)))) "гЕній" скоріш за все саме ти! :)

До твого відома: Польща (Варшава, Люблін, Вроцлав - тролейбуси), Чехія (Прага, Плзень) - тролейбуси, в Німеччинні у багатьох містах тролейбуси, при чому фірми Мерседес. Навіть в Афінах - тролейбуси є!

Якщо не знаєш - не мели дурниць!!!
Відповісти
А маршрутка 2 немає тролейбусного сполучення від Карпенка
-карого /варшавки/ на підйом до Тамтама:-(

Відповісти
Дійсно там не має лінії ні на спуску до Варшавки від Там-Тама, ні на підйомі від Карпенка-Карого до Там-Тама, а т.к. як всі стовби на даній дільниці є в наявності то це справа одного тижня.
Відповісти
Звичайно, ж краще владі замінити ці маршрутки на тролейбуси, бо маршрут комерційния - до "Варшавки"... Нащо гроші віддавати власникам маршруток? Чому саме ці маршрутки, які йдуть через базар??? Замініть інші маршрутки або хоча б, наприклад, тільки 28, а решта хай курсують.
Відповісти
А хто сором,язливо назвав міські автобуси маршрутними таксі? Для чого відомо.....
Відповісти
Весело. Я, як людина котра живе поблизу риббази, користуюсь лише вищеперечисленими маршрутами. Якщо їх і замінять на тролейбуси нехай по Конякіна пустять інший маршрут, яким можна буде швидко і без дорікань пенсіонерів дістатися у центр міста чи то до дитячої поліклініки з малечею.
Відповісти
А ви всі, хто так ненавидить пенсіонерів, не думаєте, що колись ними теж будете?! І як будете сприймати, коли так говоритимуть до вас і на вас?! старших людей у Луцьку багато. І їм треба часом на ринок, часом у лікарню, а хтось у церкву їде. Причин може бути дуже багато. Вони заробили право, щоб їздити і право на повагу. А ви ще сцикуни, погорбатіться на державу і тоді дорікайте. Багато з вас допомогли пенсіонерам? Тільки гавкаєте на них і хочете від них поваги. А хоча би про одного знаєте. що вони пережили, як склалася їх доля. Серед них багато немічних, слабких, самотніх, які і слова доброго не почують?! І допомоги чекати не мають від кого. А так вийдуть у місто, побудуть серед людей, подивляться на нас, молодих, і десь душа їхня зрадіє. Вони чекають добра, а що в результаті отримують? Бо вам уже, бач, проїхати гидко, бо бабця клунком велику персону зачепила. Будьте людьми, бо накличете біду на себе!!!
Відповісти
Підтримую повністю.
Відповісти
То нехай будуть пільгові квитки по гривні.
Сільські пенсіонери не користуються подібною пільгою - пішки ходять.
І паралізовані також.
А з непенсіонерів у наш час теж важко здорову і благополучну людину знайти. Майже в кожного - тягар хвороб і проблем. І працюють (якщо працевлаштовані) - практично "за харчі".
Відповісти
Я поважаю старше покоління! Але давайте всі зізнаємось "Чи поважають вони себе і інших?". Я згідна що є порядні і спрацьовані люди. Але є і такі, що їдуть в тролейбусі просто так. Безкоштовно, в час пік, дивиться по сторонам щоб хоча б до когось причеритись. І це факт! Тому давайте не робити з молодого покоління якихось "невихованих биків", а з пенсіонерів "бідних і нещасних янголят".
Я їджджу досить часто тролейбусом #7 в сторону струмівки. Таке враження що пенсіонерам треба терміново в сім годин ранку кудись їхати!!! Це найбільше заважає. Платний проїзд зменшив би потік!
Відповісти
Їх не люблять не за те, що вони пенсіонери, а за їхню поведінку.
Безкоштовний проїзд, пенсії і т.д. - це не права, а пільги - це абсолютно різні речі.
Тієї держави, на яку більшість пенсіонерів горбатились вже й на карті немає. Варто також додати, що це те саме покоління, яке в 90-ті своєю мовчазною згодою дозволило різного роду виродкам типу ахмєтових, коломойських та інших фірташів розікрати десятиліттями нажиті народні багатства.
Працюючі пенсіонери забирають і без того нечисельні робочі місця (і мова тут іде не про прибиральниць та кондукторів, а про нормально оплачуваних працівників з відповідно немалою пенсією, на яку, трохи закатавши губу, можна й жити), внаслідок чого молоді люди з вищою освітою часто повинні займатись абсолютно нефаховою роботою, через кілька років якої про здобуту освіту можна й забути. В Криму та східних областях на мітинги і референдуми ходили в основному ті ж пенсіонери, які хотіли "умєрєть в расіє" і не надто переймались майбутнім молодого покоління...
Раніше старші покоління передавали молодшим свої здобутки, за що їх цілком справедливо й поважали... А що нам передало старше покоління, крім розрухи? За що ми повинні їх поважати як соціальну групу? Окремі пенсіонери, звісно ж заслуговують поваги, але далеко не усі.
Відповісти
Катерина і 123 - все вірно сказали, навіть додати нічого!

Пільги і право на безкоштовний проїзд - різні речі.
Ви думаєте директору ЛПЕ в задоволення возити безкоштовно пенсіонерів (одних і тих же по декілька разів на день), а потім в кінці місяця дивитись водіям тролейбусу в очі обіцяючи виплатити зарплату якнайшвидше, бо "зараз нема грошей".

Хтось про працівників ЛПЕ подумав? А у них сімї, діти малі... Чи ці люди гірші за пенсіонерів??
Відповісти
На залізничний вокзал їздить фактично лише маршрутка №2, автобуси на ній переважно нові, і їздять нормально. Я сам часто користуюся тролейбусом, але у випадках коли не сильно спішу. Але я категорично проти щоб замінювали маршрутки №2, тому що вони їздять по хорошому графіку і до вечора, а головне що їздять майже через все місто.
Відповісти
Краще нехай ці кошти витратять на ремонт доріг в області!!!!
Відповісти
Я категорично проти того, щоб змінювати "17" на тролейбуси.
Відповісти
Свят... свят не треба нам тих польських тролейбусів на наших габаритних жіночок вони не "налазять"))))!!!
Відповісти
Використовуючи існуючу схему троллейбусних ліній міста можливо значно розширити троллейбусну мережу міста, як мінімум до 20-30 маршрутів. Наприклад, доповнити існуючі маршрути альтернативними маршрутами з буквою "А" - 3А, 5А, 6А, 7А, 12А. Замінити маршрути маршрутних таксі №№10,11, 16,17,17А, 28 на троллейбусніз відповідними номерами. А також на перспективу, після побудови дільниці лінії між ДПЗ та вул. Львівською та нової лінії на масив Вишків ввести нові маршрути троллейбусів №№18,19,20,26,26А.
Відповісти
Хай заміняють, але маршрутку 2 не потрібно міняти на тролейбус, у неї дуже важливий маршрут, якщо на вокзал поспішаєш, то це єдина маршрутка туди, а тролейбусом туди хто-зна коли доїдеш.Залишити вокзал без маршрутки не можна, або хай роблять електромаршрутки, і людям дешевше і екології краще, а то тільки перед виборами очі помозолили, а після виборів "фіг вам", вже давно пора в Луцьку запроваджувати електромаршрутки. Ну а якщо все ж таки на тролейбуси то або на швейцврські, або на Луцькі, у Луцьку на автозаводі "Богдан" виробляють хороші тролейбуси, лучани достойні їздити в тролейбусах нашого виробництва, а не на б/у з Польщі.
Відповісти
Останні новини
Які марштрутки у Луцьку можуть змінити на тролейбуси
19 лютий, 2015, 16:15