У Луцьку розігруватимуть «побачення», щоб допомогти бійцям АТО

У Луцьку розігруватимуть «побачення», щоб допомогти бійцям АТО
У Луцьку стартує другий тур благодійного аукціону побачень, основна мета якого - збір коштів для допомоги та забезпечення волинських військових, призваних в рамках четвертої хвилі мобілізації.

Акція відбуватиметься з 23 лютого по 10 березня, - повідомляють волонтери «Обласного координаційного центру допомоги учасникам АТО», закликаючи активних, свідомих та небайдужих до нинішніх подій у країні лучан й волинян допомогти героям.

«Ми плануємо за виручені кошти закупити найнеобхідніші речі для наших бійців, які вони вказують у заявках «Обласного координаційного центру допомоги учасникам АТО». Тому, що з початком нової мобілізаційної хвилі зросте попит, а ми дуже хочемо допомогти кожному, хто до нас звернеться», - зазначила волонтерка Ірина Оніщук.

Побачення та збір коштів будуть відбуватися безпосередньо в місті Луцьку.

Аби взяти участь в акції, необхідно долучитися до спільнот «Аукціон побачень. Луцьк / Допомога бійцям АТО» у соцмережах Вконтакте та Facebook. Далі - написати організаторам у соцмережі Вконтакте, прикріпивши свою фотографію та вказавши прізвище, ім’я, вік, рід діяльності та номер мобільного телефону.

Лоти з’являтимуть у відповідних альбомах в порядку надходження. Учасниками акції можуть бути особи, яким на момент її проведення виповнилося 16 років.

Для покупців участь в аукціоні передбачає: стартову ціну 20 гривень та кожну наступну ставку - не менше, ніж 10 гривень (без копійок). Ціну покупець вказує під фотографією лота. Переможцем вважатиметься покупець, який запропонував найвищу ставку на момент завершення конкурсу.

Деталі акції у соцмережі Вк https://vk.com/club85488904 та Fb http://goo.gl/QQ3aVi.

Організатори акції: волонтери «Волинського координаційного центру допомоги учасникам АТО»: Ірина Оніщук, Ірина Касабуцька та Юлія Гордон.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дякую дівчата!
Відповісти
Особисто незнайомий з організаторами та... дівчата, будь ласка, вичитайте усі тексти в тій групі. Там повно помилок, як хтось може до вас долучитися, якщо ви пишете, як школярі?
Відповісти
Напишіть в групі Ірині Оніщук. Вона цим займається.
Відповісти