На Волині підприємці та митники подарували вантажівку бійцям АТО

На Волині підприємці та митники подарували вантажівку бійцям АТО
19 лютого Любомльському міжрайонному комісаріату від Шацького району був переданий армійський вантажний автомобіль ЗІЛ-131, який згодом поїде в зону АТО.

Про це повідомляє прес-служба Шацької райдержадміністрації.

Відповідно до Указу Президента «Про часткову мобілізацію» та в рамках першого етапу четвертої хвилі мобілізації районною владою було підняте питання про придбання чи виділення місцевими підприємствами автомобільної техніки для роботи в зоні АТО.

Ситуацію обговорили з т.в.о військового комісара Любомльського міжрайонного комісаріату Ігорем Шепелєвим та в. о. Шацького селищного голови Миколою Боярчуком. Зі слів комісара, кількість такої техніки та ліміти вилучення встановлено рішенням Кабінету Міністрів, для Любомльського і Шацького районів – це 4 одиниці машини.

«Однієї машини великої вантажопрохідності з вашого району буде достатньо», - наголосив він.

Тому вирішили зібрати гроші з підприємців, працівників митниці і заможних людей району. Буквально за два дні ініціативна група оперувала сумою в 65 850 гривень.

До речі, власник транспорту, коли дізнався про його призначення, зробив досить суттєву знижку. Частина зібраних коштів була використана на ремонт автомобіля та укомплектування його всім необхідним. У цій справі активність проявив підприємець із Шацька Володимир Шум та його працівники-водії. Залишок грошей підприємці вирішили пожертвувати на потреби наших бійців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
митники ягодина могли б півроку фінансувати АТО, як завжди зібрали з дурного підприємця.
Відповісти