Ковельські депутати звернулись до Порошенко щодо ситуації на Сході України

Ковельські депутати звернулись до Порошенко щодо ситуації на Сході України
На позачерговій сесій було розглянуто звернення депутатів Ковельської районної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України щодо ситуації на Сході України.

У середу, 18 лютого, заступник голови районної ради Галина Коляда видала розпорядження про скликання сорок третьої позачергової сесії Ковельської районної ради, яка мало відбутися 20 лютого, - пише Kowel.com.ua.

Проте сесія розпочалася тільки майже за годину від заявленого часу. До цього – працівники виконавчого апарату районної ради та депутати намагалися видзвонити колег, щоб забезпечити присутність в сесійній залі необхідної кількості депутатів. Були присутні тільки 28, а щоб розпочати засідання має бути мінімум 31.

Коли нарешті назбирався кворум, затвердили порядок денний, на який винесено лише одне питання: Про Звернення депутатів Ковельської районної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України щодо ситуації на Сході України.

В досить оперативному режимі це питання було розглянуте і затверджене.

Текст звернення:

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
до повного і остаточного маразму..
Відповісти
..та ви хоч вагон таких звернень пишіть ....буде макулатура.....потрібно їхати на Київ....і як колись попередню владу розігнали так тепер потрібно і цю розігнати.....але щоб ті хто довів державу до кровопролиття щоб реально сиділи..
Відповісти