Волиняни профінансують лікування бійця 51 ОМБР за кордоном

Волиняни профінансують лікування бійця 51 ОМБР за кордоном
В рамках акції «Ніхто незабутий», Благодійний фонд «Волинь-2014» профінансує лікування волинського бійця, пораненого на Сході.

Волинські благодійники профінансують лікування волинського бійця Юрія Стуги, який був поранений на Сході під час проведення антитерористичної операції. Відповідне рішення було прийнято на засіданні правління фонду.

Юрій Стуга до лав Збройних сил України був мобілізований 9 квітня 2014 року в 51 окрему механізовану бригаду. Службу проходив в 7 роті третього батальйону. Поранення отримав в лопатку в селі Дзеркальному Донецької області під час мінометного обстрілу.

Медичну допомогу бійцю надавали в Луцькому гарнізонному військовому шпиталі. У медустанові йому зробили операцію, однак стан хлопця не стабілізувався.

На звернення Юрія Стуги пройти додаткове обстеження в Польщі, благодійний фонд «Волинь-2014» пішов на зустріч волинському військовослужбовцю. Нині ж стало відомо, що польські медики зробили висновок – додаткове операційне втручання та реабілітація впродовж 30 днів. Ціна питання – майже 90000 гривень, які зобов’язалися профінансувати волинські благодійники.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.