Луцький перевізник транслює на рейсах російські серіали. ДОКУМЕНТ

Луцький перевізник транслює на рейсах російські серіали. ДОКУМЕНТ
Автобус компанії «Луцьк Експрес» дорогою з Луцька до Києва і назад транслював на рейсі російські телесеріали.

Про це у коментарі ВолиньPost розповів голова громадської організації «Бойкот» Михайло Бабенчук.

За його словами, до керівника організації цього тижня звернулися знайомі, які були обурені тим, що під час дороги автобусом туди й назад транслювалися російські серіали, серед яких були і такі, що вихваляють російську армію та поліцію.

«Я звернувся до директора, Валерія Володимировича, відправивши звернення від громадської організації «Бойкот». І буквально через декілька хвилин він набрав мене, пояснив, що вони тримають чітку патріотичну позицію, розмовляють зі своїми водіями на цю тему. Він пообіцяв виправити дану ситуацію», - інформував активіст.

Зі слів Бабенчука, директор ПП «Луцьк Експрес» Валерій Бутко зауважив, що водіям трансляцію кінопродукцію російського виробництва забороняють, однак таке трапляється через «людський фактор» - на маршруті працює 70 водіїв, і кожного треба перевірити.

Крім того, Валерій Бутко у розмові з головою ГО «Бойкот» попросив надати дані про вказаний автобус (номер та рейс), щоби провести з водієм профілактичну бесіду, а також повідомляти компанію про подальші випадки показів російських серіалів і кіно (якщо такі будуть), аби вони мали можливість відповідно реагувати.

«Вчора мій знайомий знову їздив в Київ, то було все добре», - підкреслив Бабенчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди не смішіть, деякі речі вже доходять до абсурду
Відповісти
Ну чо смішіть. Ви в Росії бачили б українські фільми, які б вихваляли україсньку міліцію та армію, та взагалі українців? Національна свідомість - просто на нулю.
Відповісти
На 100 % згідна!!!
Відповісти
В мене ВАЗ.що робити?
Відповісти
Ти не волинянин,а путінська підстилка.
Відповісти
Спробуй продати і купи Ланос
Відповісти
Вішайся!!!
Відповісти
Бабенчук ,ти б краще допомагав військовим, так ,як експре допомає, а не займаєшся дурницями,до речі ,фільм про пригоди шурика ,який показують в кожній машині експреса вже дійно достав,пропоную тобі перекласти його українською мовою.
Відповісти
Ти тоже не лучанка,а путінська піз**ще.
Відповісти
з тобою морж точно не переможемо нікого ти до своїх поваги не маєш ,ти обзиваєш незнайому людину за те що вона висловила свою думку , фільм про шуріка це радянске кіно і ніякої пропаганди там немає,а бидло воно і африці бидло
Відповісти
Експрес реально допомагає з самого початку. Треба-було зразу з Валерієм поговорити, а не трубити у всі труби.
Відповісти
Все починається з маленького!!! Власник маршруту - МОЛОДЕЦЬ! Звернув на це увагу і не проігнорував!!!! Тому що зауваження правильне! Сама їхала, і цілу дорогу крутять російське! Якось було не по собі, але не наважилася щось казати!!!! А на рахунок перегляду під час дороги, краще б якісь цікаві передачі включали, інформаційні)))) А то вже як від Шурика, так і від 95 кварталу робиться зле ;)
Відповісти
крепчал
Відповісти
а ще Луцькекспрес возить безкоштовно всіх бійців ато, абсолютно безкоштовно.... бойкотуйте краще заправки, які належать російським власникам, торгові центри які продають товари, а Лкцькекспрес я памятаю нас ще під час революції безкоштовно возив в Київ на майдан!!!
Відповісти
Ми не переможемо Росію до тих пір доки українці будуть дивитися російські серіали і іншу ворожу продукцію.Є речі які наука не пояснює.І на сьогодні ми маємо те,що українці і навіть патріоти посилають добру енергію своїм ворогам.Це не припустимо.
Відповісти
11111 правильно написала,будь мужиком ,якщо не поважаєш жінку то який ти патріот і захисник
Відповісти
Ви в маршрутці рускі фільми критикуєта а банки параші що напряму фінансують агресора хай далі собі працююють !!?
Відповісти
Але не добачив до кінця всі осбливості національного духу. Автомобіль білого кольору, в рашинському прапорі є білий колір, це ж зрада. Закрити цей маршрут, власників посадити, а автомобілі передати ЗСУ
Відповісти
Всі автомобілі черврного,білого і синього кольору - це що зрадники їздять на них, схаменіться ви що пишете, давайте ще в Луцьку забороним російську мову , адже люди які розмовляють по-російськи також зразники і підстілки, як один розумник писав - краще помоліться за наших хлопців, щоб живі були
Відповісти
синій колір навпаки патріотичний, бо він є в прапорі України.
ПС. У мене авто синього кольору, і я не хочу, щоб мене назвали зрадником))
Відповісти
А чому самі пасажири не можуть особисто сказати своє незадоволення водію? Часто подорожую маршрутними таксі і прошу виключати улюблене водіїв радіо Шансон, дослухаються і конфлікт вичерпується. А тут розтрубили... Власник даного перевізника дуже хороша і порядна людина.
Відповісти
Це перегинання палки...нічого поганого нема в перегляді російських фільмів...
Відповісти
Це ще нічого.Їхала до Варшави з Луцька Київським автобусом.На митниці водій звернувся до пасажирів:"Господа,прошу подготовить документы."Моє запитання:де він бачить "господ"? проігнорував.
Відповісти
а що дивитися? альтернативи немає! дивитися дибі..ні американські кіна?
Відповісти
Все правильно автор того посту підняв проблему.Навіщо нам Рашинська пропоганда І нічого поганого в тому нема. І банки Росії потрібно заборонити ,і товари ,які фінансують сепаратистів,і багато ще потрібно зробити ,щоб не було ніякої допомоги агресорові..

Відповісти
А цього Бабенчука давно на ПНХ не було, чмо, яке не знає чим занятись
Відповісти
Останні новини
Луцький перевізник транслює на рейсах російські серіали. ДОКУМЕНТ
20 лютий, 2015, 15:21