Кому належить студія Савіка Шустера

Кому належить студія Савіка Шустера
Три джерела з числа власників і топ-менеджерів телеканалів, на яких виходило раніше в ефір ток-шоу Савіка Шустера, підтвердили журналістам видання «Новое время», що на даний момент його студією володіють шестеро осіб.

За даними НВ, зі складу власників студії Савіка Шустера, який зараз веде переговори щодо повернення на телеканал Інтер (належить олігархам Фірташу і Льовочкіну), вийшов нардеп Валерій Писаренко, який пройшов до Верховної Ради за мажоритарним округом як кандидат від Партії Регіонів, - пише Gazeta.ua.

Джерела НВ на телеканалах, які раніше транслювали шоу Шустер LIVE, стверджують, що на даний момент його студією володіють шестеро: сам Шустер, комерційний директор Савік Шустер Студії Павло Єлізаров - на двох вони володіють часткою в розмірі 3/7, ще по 1/7 належить екс-віце-прем'єру часів Януковича Сергію Тігіпку, колишньому міністру транспорту і главі Соцпартії Миколі Рудьковському, екс-нардепу і колишньому главі адміністрації Шевченківського району Києва Віктору Пилипишину, а також Дмитру Полковському, керівнику-партнеру інвесткомпанії Аваль-Брок.

За словами співрозмовників НВ, всі рішення в рамках роботи студії беруть Шустер і Єлізаров, всі інші - просто "мають преференції, але не більше".

Нещодавно ЗМІ повідомили про те, що Шустер почав переговори з телеканалом Інтер про повернення ток-шоу Шустер live в його ефір. Якщо вони завершаться успішно, Савік Шустер зможе повернутися на екрани вже найближчим часом.

Раніше телеканал 24 (належить родині міського голови Львова Андрія Садового) відмовився від трансляції ток-шоу Савіка Шустера. У грудні транслювати ток-шоу припинив Перший національний.

Крім того, в грудні директор та керівник-партнер Савік Шустер Студії Єлізаров подав до Нацради України з телерадіомовлення заявку на отримання ліцензії на новий телеканал під назвою Pravda Russian World Channel. Відповідно до представленої Нацраді концепції, телеканал має намір вести мовлення російською мовою для "російськомовного світу".

Інвестиції в проект заявлені на рівні 14,6 млн грн. В інтерв'ю українським ЗМІ Єлізаров повідомляв, що одним з основних продуктів каналу буде Шустер LIVE.

У 2009 році видання Коммерсант, посилаючись на джерело на медіаринку, вперше оприлюднило інформацію про те, хто володіє Савік Шустер Студією. У списку співзасновників виявилися прізвища Тігіпка, Рудьковського, Писаренка, Пилипишина, Єлізарова та Полковського. Шустер цю інформацію спростовував, але імена акціонерів уточнити відмовився.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ, цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ігорю Палиці=) Або ВолиньНьюз)
Відповісти