Волинські пожежники отримали допомогу від польських колег

Волинські пожежники отримали допомогу від польських колег
Обласне управління добровільної пожежної охорони Варшавської області передало пожежно-рятувальній частині №5 Нововолинська пожежні рукави (гнучкі трубопроводи для транспортування вогнегасних речовин).

Спочатку гості з Польщі разом із начальником МВ УДСНС України у Волинській області Іваном Саюком завітали до першого заступника міського голови, секретаря ради Володимира Рожелюка, де обговорили ряд питань, – інформує прес-служба Нововолинської міської ради.

Колега з Польщі Богдан Марковскій наголосив, що їхня допомога в Україну – це тільки початок, бо мають наміри й надалі підтримувати українців у такий непростий час.

«Я знайшов спонсорів, і ось привезли до Нововолинська сім рукавів, вартість одного – до ста доларів, а також сучасну мигалку на одну з пожежних машин, вартість якої сто доларів. Видимість такої мигалки у похмурий день приблизно кілометр, а вона розвиває різні типи сигналів, в залежності від дороги, якою прямує. Це не перша допомога, подібними сиренами завдяки нам вже обладнані машини швидкої допомоги у Луцьку та є по одній у кожній пожежній частині обласного центру», – розповів польський благодійник.

Такі сучасні прибори не тільки доповнюють оформлення пожежного автомобіля, а й дозволяють на 5 хвилин раніше діставатися на місце виклику, а це означає, що зростає у рази шанс врятувати чиєсь життя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські пожежники отримали допомогу від польських колег
20 лютий, 2015, 17:24