Гунчик попросить Генпрокурора перевірити, чи не приховують на Волині техніку від мобілізації

Гунчик попросить Генпрокурора перевірити, чи не приховують на Волині техніку від мобілізації
Волинські підприємці кажуть, що в них немає всієї техніки, необхідної для АТО, натомість для клієнтів, що хочуть замовити таку техніку через інтернет, вона чомусь знаходиться.

Про це розповів голова Волинської ОДА Володимир Гунчик під час ради оборони області у п'ятницю, 20 лютого, повідомляють на сайті ОДА.

Під час ради ішлося про те, що із технікою виникає немало проблем, адже зокрема УРАЛів уже практично не знайдеш на підприємствах, хіба – у лісгоспах, одначе там вони конче необхідні.

Проте інтерент-сайти із приватними оголошеннями пропонують чималий асортимент техніки, потрібної для українського війська.

"Виникає цілком закономірне запитання: звідкіля у продавців ті машини, якщо в державі їх так проблемно знайти? – підкреслив Володимир Гунчик. – Тому необхідно підготувати лист до Генерального прокурора України Віктора Шокіна, аби очолюване ним відомство з’ясувало, яким чином та техніка з’являється у вільному продажі".

Також голова ОДА зазначив, що керівники волинських підприємств активно беруться ремонтувати автомобілі для потреб українського війська. Якщо раніше вимоги виконання мобілізаційних завдань викликали спротив, нині є порозуміння.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"закономірне запитання: звідкіля у продавців ті машини"-а що введено військой стан що у людей машини забирати треба? Нехай Гунчик та ОДА викупить їх та віддасть на мобілізацію!
Відповісти
Перед тим, як коментувати, треба прочитати, бо інкше це нагадує коментар сліпого про те, що німий неправильно розмовляє на мігах. Інша справа, що починати потрібно не з прокуратури, Гунчик має дуже поганих юрконсультантів, а з правоохоронців, які "службовими" методами повинні встановити реальну картину, а після цього звертатись до прокуратури, якщо буде з чим і з приводу чого. "Прокуратура" "кришує" більшість з протиправних оборудок, а тому "перевіряє" так, щоб собі не нашкодити.
Відповісти
Хай до адміністрації прийде прокуратура і перевірить звідки авто такі взялися!!! і забере ті джипи бійцям в АТО!!!
ОЦЕ було б правильно
Відповісти
Навіть я зрозумів, що не треба надіятись на прокуратуру. Колись почув правильну думку, що в Україні не має прокуратури, а є злочинна організація, яка присвоїла собі назву прокуратура. Автівки Гунчика ця прокуратура визнає законними.
Відповісти
а ви лексуси продайте свої , і купіть техніку для ато
Відповісти
Продай кемрі свою, раз ти такий умний.
Відповісти
І віддай гроші на ато
Відповісти
Останні новини
Гунчик попросить Генпрокурора перевірити, чи не приховують на Волині техніку від мобілізації
21 лютий, 2015, 08:50