Гунчик нагадав СБУ, що з Кононовичами треба «розібратися»

Гунчик нагадав СБУ, що з Кононовичами треба «розібратися»
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик просить СБУ дати правову оцінку сепаратистським діям братів Олександра та Михайла Кононовичів.

Про це він заявив під час засідання ради оборони області у п’ятницю, 20 лютого, - повідомляють у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

На це його наштовхнув останній виступ одного з братів Кононовичів (луцьких комуністів, котрі неодноразово привселюдно висловлювали власні сепаратистські міркування й підтримували діяння ЛНР та ДНР) в ефірі сепаратистського каналу.

«Днями в Інтернеті було викладено відео, де той же Кононович дає інтерв’ю одному із сепаратистських каналів. Знаю, що спецслужби працюють у цьому напрямку, але роботу слід посилити, адже подібні дії – нечувані. Опрацюйте і надайте інформацію про хід розслідування», – відзначив голова облдержадміністрації.

Раніше 19 лютого громадський активіст Павло Данильчук вчергове закликав владу не допускати, що брати Кононовичі вільно гуляли Луцьком після сепаратистських заяв, адже громада може вчинити самосуд.

Відзначимо, що одного з братів Кононовичів справді бачили у Луцьку після скандального візиту на територію, захоплену терористами з «ЛНР».

Нагадаємо, скандальний луцький комуніст Олександр Кононович повідав сепаратистському каналу про неофашизм на Волині і щоденні "гроби" у Луцьку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сподіваюсь на адекватні дії правоохоронних органів! Не даремно ці братики прогулюються містом, нариваючись на громадський самосуд... Хочуть надати гарний матеріал для "сепар-ТВ", мовляв бєндєровци вощє озвєрєлі і ізбівают рузкогаварящіх... Лучани не піддавайтесь на провокації!
Відповісти
хотіли організувати "сувенірну" Волинь...
Відповісти
Якщо ці [] в Луцьку, то немає слів.
Відповісти
Якщо таке не за гратами, то на кого працюють правоохоронні органи? Мабуть Гунчику треба ставати питання не перед УСБУ, а перед Наливайченком, Шохіним та Аваковим з приводу планових дій їх установ щодо антиукраїнських елементів.
Відповісти
Не місце комунякам на Волинській земні
Відповісти
Данильчук, вор и бандит, его на нары. Воровать и грабить реально, это не интервью давать!
Відповісти
а де докази? докази крадіжок і грабежів? фото відео?
Відповісти
Ти морда комуняцка!!! Скоро жди піку під ребро, за тобою вже пів міста полюе!
Відповісти
Данильчук може і вор, але свій вор, а Кононович враг. Вора можна наказати, посадити, а врагів унічтожають.
Відповісти
Так начните с себя!!! Посади своего вора сначала!
Відповісти
Якщо б я його побачив у зоні АТО, то не вагаючись прострелив би коліно. Можливо два коліна. Навіть не сепар-заклики, а просто тому, що комуняка.
А так, коли побачу у Луцьку, то просто наб'ю його (їх) погану пику. І байдуже мені, провокації, не ведись і т.д.
Відповісти
Можиш прийти до нього до дому і відкрутити нахєр голову вул. Коновальця 1а, кв.29, або застрелити цього комуняку дедобитого.
Відповісти
Ви вчепилися за Кононовичів, а таких покидьків-комсомольців як вони - зо два десятки у Луцьку. І в інтернеті вони сидять і паскудять за дєньгі Раіссі.
Відповісти
Что за Раіссі??? Будь ласко, навчиться спочатку писати, а потім погрожуйте!!!Покидьки не комсосольці, а такі бидли як ви. Неучі!!!
Відповісти
Идя за чужой головой, неси и свою.
Відповісти
Ели бы я тебя увидел под Луганском, ты бы сам застрелился, херой!Таких как ты я перевидал там много, все тряслись и клялись, что не хотят войны!
Відповісти
ще трохі..., ще чуть -чуть і патріотична влада стане гіршою від російської окупації..., це розуміють всі крім влади !
Відповісти
Залишилась остання проблема в Луцьку і на Волині: застрелити (четвертувати, спалити, втопити, повісити, кожний вибирає під себе) Кононовичів. І настане рай на землі, мир на сході, долар по 8, зарплати та пенсії як у Європі. Люди, як вас легко обдурити.
Відповісти
Вы забыли еще Ленина снести везде на Украине. Сразу станем как в сказке жить.
Відповісти
Данильчук начхав на Конституцію України, бандит має сидіти в тюрмі, закон один для всіх. Розгром приватної власності компартіїї в Луцьку - досі ніхто не покараний, якщо не буде влади то Путін наладить.
Відповісти
За такі дії потрібно нагороджувати!!!Приватна власність компартії,а чому не колгосп?
Відповісти
Правових підстав немає притягувати їх до відповідальності.Україна є демократична держава, отже кожний має право на свої погляди, які не суперечать чинному законодавству.
Відповісти
Які примітивні націоналісти, два брата-дєгенерата їм створюють собою кучу проблем, тому й не дивно що ваше місце в низах політики і влади. Коли вузьколобість піде на нівець, коли будуть серйозність, впертість і конкретна ціль, а не шавкове скавчання.
Відповісти
Цікаво, ви самі на майдані кричали що ви за свободу слова і за європу. Але вибачте, яка ж це європа коли людину за інакомислення, за думку відмінну від думки керівництва держави, хочуть посадити або знищити. Майданівці ви кричачи про європу, і свободу слова. А самі домайданились до тоталітаризму.
Відповісти