Чорновол сказала, хто її побив

Чорновол сказала, хто її побив
Нинішнього народного депутата Тетяну Чорновол рік тому, коли вона була журналісткою та активісткою Майдану, сильно побили мало не до смерті.

Замовником злочину виступив тодішній президент, а нині втікач Віктор Янукович, а безпосереднім організатором був охоронець Януковича Кобзар, пише ТСН.ua.

Про це Чорновол заявила в ефірі програми "Шустер. Live" на каналі "112 Україна".

"Зараз встановлена вся ниточка: замовник - Янукович, організатор - Кобзар, охоронець Януковича. Встановлено виконавців, але Янукович у Москві, його охоронець у Москві. Виконавці отримали політичний притулок у Москві. Як цю ниточку закрутити далі? Треба було хоча б когось заарештувати, але всі вони в Москві, тому що у нас війна триває", - уточнила Чорновол.

Нардеп також наголосила, що Янукович під час Майдану мав другорядну роль.

"Цей Майдан… Насправді там Янукович грав таку дещо опосередковану роль. Це вже була війна Путіна проти України", - додала Чорновол.

Нагадаємо, Чорновол побили в ніч на 25 грудня 2013 року. Вона їхала у власному автомобілі додому, коли її "підрізали" невідомі, витягли з авто, сильно побили й викинули на узбіччя. Спочатку відкрили кримінальне провадження за статтею про хуліганство, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, а пізніше вже перекваліфікували на замах про вбивство. Згодом стало відомо, що Росія надала тимчасовий притулок одному з підозрюваних - Андрію Зінченку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Чорновол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
щось я і несумнівався що вона так скаже і рівно через рік ))))
Відповісти
Фарс це все. Били її на її ж напевно прохання, так самл як і Булатову вухо відрізали.
Відповісти
Ти дурний садомазахіст по собі не суди і взагалі тролі хочу вам сказати що ии не такі тупі як ваші маскаліки,а тому ми не віримо що в саму неймовірну брехню найлекше повірити тому ідіть в сраку!
Відповісти
Та бреше вона, чого відразу не казала, хто її бив?!а тепер героїня, жертва режиму! На неї глянеш і вже ясно, що явно не добра людина
Відповісти
до чього тут кацапи і тролі? не такі тупі кажеш а ну ка скажи що змінилось в карщу сторону після майдану? прийжоа порох і мутить те саме що яник мутив ... але ж ви і умні ...
Відповісти
Хто бив, зараз важко доказати. Особисто мені не сподобалось, що вона під час агітації використала чоловіка смерть, як одну з причин прийти до влади...
Відповісти