У центр Києва звезли російську техніку для «виставки ганьби». ФОТО

У центр Києва звезли російську техніку для «виставки ганьби». ФОТО
21 лютого на Михайлівській площі в Києві відкриється виставка доказів присутності російських військ на території України.

"21 лютого о 13:00 на Михайлівській площі в Києві відкривається "Присутність" - документальна виставка доказів агресії російських військ на території України", - повідомив прес-центр АТО, пише "Дзеркало тижня".

На площі будуть представлені зразки військової техніки, озброєння і амуніції, які використовуються російськими регулярними підрозділами і незаконними збройними формуваннями в боях проти сил АТО на сході України.

Зокрема будуть представлені захоплені українськими військовими під час операції в Дебальцеве гранатомети, датовані 2014 роком, які не виробляються на території України. Ще одним доказом є безпілотники, вироблені тільки на території РФ, оснащені технікою, яка може транслювати зображення на відстань 20 кілометрів, передавати зображення і координати цілей, робити коректування вогню.

Після завершення виставки частина експонатів буде передана Музею Великої Вітчизняної війни. Інша частина, яка є речовим доказом у відкритих силовими відомствами кримінальних провадженнях, повернеться у відповідні органи.

Російські танки, "Гради", БМП, БТР та іншу військову техніку, яку бійці АТО взяли в "полон", звозили на площу всю ніч.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не варто було розміщувати цей мотлох на Михайлівській площі. Це святе місце. Можна було «пожертвувати» Хрещатиком, десь на місяць, щоб кожний українець, приїхавши до столиці мав можливість це побачити, навіть не збираючись на це дивитись. Добре, що частину зброї з москви передадуть музею ВВО, але після цього треба розширювати напрям його роботи і змінювати його назву. Це має бути музей військової історії України: з експозиціями всіх часів, з трофеями від усіх ворогів.
Відповісти
Згідна з Вами.......Добре. що світ нарешті побачить докази...
Відповісти
Якi докази? Россiйска техника використовусться i украинсчкою армicй! З радянських часiв. Нема зброi нiякоi, крiм росiйского (радянського) виробництва
Відповісти
Хехе.
А украинская армия на Абрамсах воюет?
Липа
Відповісти
Останні новини
У центр Києва звезли російську техніку для «виставки ганьби». ФОТО
21 лютий, 2015, 12:22