Прокурор, який переслідував луцьких євромайданівців, досі працює

Прокурор, який переслідував луцьких євромайданівців, досі працює
Процесуальний прокурор Вадим Приймачок, який оголошував про підозру у вчиненні хуліганських дій Майї Москвич, досі працює в органах прокуратури.

Про це ідеться в інтерв'ю прокурора Волинської області Вадіма Максимова на ВолиньPost.

"Так, цей прокурор досі працює в органах прокуратури України і не був звільнений на підставі Закону України "Про очищення влади", так як активісти, які були фігурантами кримінальних проваджень, звільнені від кримінальної відповідальності на підставі Закону від 16 січня 2014 року, а не від 29 січня, 21 чи 27 лютого 2014 року, які зазначені у вказаному Законі", - пояснив Максимов.

"Відтак юридичних підстав для звільнення цього працівника нема", - додав він.

За порушення конституційних прав громадянки слідчого міліції звільнено, процесуальному прокурору Вадиму Приймачку оголошено догану та переведено на посаду, не пов’язану з безпосереднім здійсненням процесуального керівництва, зазначив нинішній прокурор.

Читати Подробиці справи «кривавої» екскурсії проти Майї Москвич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Значить можна швидко міняти лінію фронту, бо завтра, може, знову такі знадобляться. То йому ще ордена дадуть і повисять по службі.
Відповісти
повинен бути покараний! Реолюційність тут ні до чого....
Відповісти
Вадиму Приймачку оголошено догану та переведено на посаду, не пов’язану з безпосереднім здійсненням процесуального керівництва, зазначив нинішній прокурор.
Відповісти
Якщо взяти до відома, що Майдан такі усунув Януковича та його команду, що визнано в законному порядку, то тепер всі організатори і учасники антимайдану, ті, хто вбивав, калічив, провокував учасників Майдану можуть бути виправданими?! А може прокурор то і "не настоящій"!
Відповісти
А може кур..."к"...вам - несучкам місце на сідалі? ну, щоб знести золоте яйце, яке чарівним чином вплине на стабілізацію курсу гривні до РОЗРАХУНКОВОЇ валюти? "От того, что будешь часто повторять ХАЛВА, ХАЛВА - слаще во рту не будет,-" Д. Ярош.
Відповісти
Панове революціонери! Ви за що взагалі боролися і продовжуєте боротися???? за зміни у суспільно-громадсько-побутовому житті чи за звільнення "високого чорнявого" прокурора Приймачка?Що за рік змінилося на краще? знову хороводи водите щоб Данильчуки і Шиби і такі ж як вони "намайданували" собі місце у ВР як це зробив Гузь?
Відповісти
Примітивні. При чому тут Приймачок? Він хто? Прокурор? Заступник прокурора? Була дана команда Він просто викоавець. І не робити цього він не міг.Як мінімум полетів би зроботи по статті, а як максимум - порушилиб справу проти нього.Так шо думайте.... Це завдання як мінімум ставив хтось з замів або обр прокурор.Це я Вам як колишній працівник цієї організації кажу
Відповісти
Виконавець, який все робив згідно букви закону і відповідно до законодавства! Жодних власний амбіцій чи особистих інтересів/зацікавленостей у тих майданутих справах Приймачок не мав і не проявляв! Досить уже мозолитися навколо нього!!!
Відповісти
не туди ходите і не там кричите!Масаловських-Лопохівських ЛЮСТРУЙТЕ і вимагайте звільнення!!! Понавибудовували в кожному районі пент-хауси, то до їх ви діла не маєте!!
Відповісти
При чому тут Масалов. Це один з професійних прокурорів на Волині. До того ж в районі жодної спрапави не було по майданівцях. Таке відчуття, що репресії почалися. Виходить так, що якщо працював в той час на посаді, то підпадаєш під звільнення. А з ким ви будете в подальшому працювати, з вулиць прокурорів чи слідчих наберете. Чим ви думаєте, Сталін теж всіх професіоналів за кордон відправив
Відповісти
теж професіонала знайшов! тільки вдкати і хабарі вимагати професійно-безкарно-безбожно-безмежно брати
Відповісти
Останні новини
Прокурор, який переслідував луцьких євромайданівців, досі працює
21 лютий, 2015, 18:30