У Луцьку вдруге зустрінуться IT-шники

У Луцьку вдруге зустрінуться IT-шники
Друга зустріч Луцького ІТ-кластеру буде присвячена обговоренню проекту Edu Up між ІТ-спеціалістами міста та представниками вишів міста.

Говоримуть про актуалізацію навчальних програм у луцьких університетах для студентів, які навчаються на спеціальностях, дотичних до ІТ-сфери, - повідомила координаторка зустрічі Іванна Мартинів.

Метою зустрічі є відповідність отриманих знань сучасним вимогам ІТ-галузі.

Саме під час цього заходу представники існуючих ІТ-компаній міста та спеціалісти сфери визначать перелік вимог до сучасного випускника та разом із представниками вишів визначаться з почерговістю впровадження необхідних змін.

До дискусії запрошуються представники освітньої сфери Луцька, керівники навчально-виховної роботи в університетах, викладачі та представники ІТ-бізнесу міста.

Якщо у Вас вже є перелік пропозицій щодо змін, які потрібно внести в навчальні програми ВНЗ, попередньо зв’яжіться з нами за ел. адресою [email protected] - ми поінформуємо, які матеріали необхідно підготувати для зустрічі.

Для участі ІТ-спеціалістам необхідно зареєструватися http://goo.gl/FebxYt та підготувати щонайменше 5 вимог щодо змін в освітніх програмах вишів.

Дата проведення: 2 березня о 18:30. Про місце проведення буде повідомлено згодом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку вдруге зустрінуться IT-шники
22 лютий, 2015, 10:45