На Волині «модні хлопці» влаштували «сафарі» на «волонтерських» позашляховиках, - ЗМІ. ДОПОВНЕНО

На Волині «модні хлопці» влаштували «сафарі» на «волонтерських» позашляховиках, - ЗМІ. ДОПОВНЕНО
Група чоловіків на п’яти позашляховиках влаштувала гучне «сафарі» на фермерських угіддях Горохівщини в суботу, 21 лютого.

Як наслідок – пошкоджено кілька гектарів озимини, - пише видання «Хроніки Любарта».

За інформацією ЗМІ, нині хулігани намагаються залагодити конфлікт із правоохоронцями, аби цей індицент не набув розголосу.

Як розповів місцевий фермер Тарас Щерблюк, о сьомій вечора він разом з іншими фермерами, почувши стрілянину, взявся ловити гучну компанію, що того дня зібралася на полювання. Допомагати фермерам приїхали члени Правого сектору. Разом вони намагалися "втихомирити" ситуацію.

Спіймати вдалося тільки дві машини. Хуліганами виявилися чоловіки з Володимира-Волинського.

«Ми з фермерами організувалися, загнали дві машини в ліс, і так їх вдалося спіймати. В багажниках виявили вогнепальну зброю і навіть тепловізор. Ще три джипи втекли. Але ми з’ясували, що усі вони з Володимира-Волинського. Зараз відлига, машина грузне, а вони влаштували гонки на наших полях. Ми тут з фермерами збираємо гроші на АТО, а вони ганяють по полях і зайчиків стріляють. Та ще й з дорогезним тепловізором, яких на фронті бракує. Я не готовий зараз стверджувати, чи належать вони до якого військового або політичного формування», - зауважує Тарас Щерблюк.

На автомобілях бачили написи «ПТН ПНХ», автівки нібито були придбані волонтерами для відправки на фронт. Більше того, позашляховики скоріш за все незареєстровані.

Наразі два позашляховики на штрафмайданчику у Горохові.

Горохівські фермери обурені фактом нищення їхніх земель й закликають правоохоронні органи й представників ЗМІ звернути увагу на цей інцидент.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
На Волині «модні хлопці» влаштували «сафарі» на «волонтерських» позашляховиках, - ЗМІ. ДОПОВНЕНО
22 лютий, 2015, 16:23