На Волині шукають 4000 потенційних «дезертирів»

На Волині шукають 4000 потенційних «дезертирів»
У Волинській області під час мобілізації не змогли вручити повістки 4000 осіб.

Їх можуть звинуватити в ухиленні від мобілізації, - заявив під час оперативної наради у понеділок, 23 лютого, тимчасовий виконувач обов’язків військового комісара обласного військового комісаріату Роман Кулик.

За його словами, під час 4 хвилі були факти, коли незадоволені люди блокувати машини з повістками та військкомати, а також інші спроби зірвати мобілізаційний процес.

Нагадаємо, у Шацькому районі місцеві жителі перешкоджали розвезенню повісток і вимагали їх знищувати. На в’їзді до трьох населених пунктів громадяни перешкоджали руху автомобіля та вимагали у працівників військкомату знищити повістки.

Однак через злагоджену роботу влади вдалося зменшити кількість таких випадків та збільшити кількість добровольців (131 за перший етап 4 хвилі).

Попри це, на Волині розпочали 27 кримінальних проваджень щодо осіб, які перешкоджали мобілізації.

Нагадаємо, також Кулик відзначив недостатній патріотизм молодих волинян, що намагаються уникнути мобілізації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не достатньо патріотича молодь???? А чи бачив пан Кулик на свої очі, як то -воювати на Сході?? А чи не волинської молоді загинуло ледь не найбільше з усіх областей в АТО?? Чи знає він, той пан Кулик, що до наших хлопців там відносяться, як до собак!! І цікаво, чому сам пан Кулик там не воює, або його брат, сват, родич?? Чи може сини когось із керівництва області там воюють??? Про свій патріотизм подумайте спочатку, а потім і про молодь згадайте
Відповісти
Так, на Сході бував, та в інших місцях де Вам не приходилось бути і повірте мені не бажаю.
Відповісти
..(Їх можуть звинуватити в ухиленні від мобілізації)....яке ухилення від мобілізації....у нас не військовий стан...а АТО....правильно хлопці роблять що линяють..нехай Гунчики..Кулики і київські керовнікі своїх дітей туди відправляють...
Відповісти
А как я могу знать, что мне хотели вручить повестку? Или мне бежать в военкомат и узнавать? Вот не вручили и всё, и что дальше? Я же не бегал от вас. А может меня в списке нет?
Відповісти
www.board.luts.ua заповнена патріотами вщент - забирайте.
Відповісти
А чому це їх звинувачують в дезертирстві? Це взагалі то АТО!!! Цим мають заніматись компентентні органи!!!
Відповісти
Ну що ви отут починаєте..нехай Гунчики воюють і таке інше...я не захоплююсь нашою владою, але так говорити не можна, бо то не їх земля, а наша. Твоя хата, твій город..твої діти і батьки...як в такій ситуації можна шукати крайніх. Чому хтось повинен помирати за твоє, коли ти в свою чергу бігаєш від відповідальності. Це особиста справа кожного..у всі часи були патріоти своєї країни і НЕ патріоти.
Відповісти
Шановна Наталя, а у вас наразі з родини хтось в АТО служить?
Відповісти
Так. Чоловік. З червня місяця.
Відповісти
Шановна панянко наталю ви трохи своїми мізками думаєте який в чорта патріотизм олігархи не можуть поділити між собою землю а нам іти за них на смерть то хай і бються між собою .
Відповісти
911, у Вас свої мізки , а у мене свої. Час розсудить хто був правий. Я завжди лояльно ставилася до людей, що мають іншу думку ніж у мене. Але не потрібно мене ображати, не маєте жодного права.
Відповісти
молодь незадоволена недостатньо патріотичною верхівкою. Прошу показувати мені патріотизм у повсякденному житті а не тоді коли муха за ***ку вкусила. де наші патріотичні генерали? де "демократично" покарані за загинувших солдат. Ми не шахові фігури і в нас не шахова партія.
Відповісти