Гунчик вважає, що «історія із 30 тоннами солярки» виникла через підготовку до виборів

Гунчик вважає, що «історія із 30 тоннами солярки» виникла через підготовку до виборів
Голова ОДА Володимир Гунчик вважає, що конфлікт між ним та волонтерами свідомо «підігрівали» люди, які готуються до місцевих виборів восени 2015 року.

Про це він заявив під час брифінгу у понеділок, 23 лютого.

Гунчик зазначив, що 99% волонтерів справді щиро готові допомагати армії, однак є і люди, які спекулюють на цьому. Так, він нагадав про «волонтерів», які влаштували «сафарі» на Горохівщині.

Також голова ОДА пояснив, що очолювана ним структура не може приймати на баланс паливо та давати його комусь. Натомість вони виступили посередником між нафтовими магнатами та волонтерами, а тому відповідальність за можливе зникнення дизпалива не лежить на ОДА.

Також популізмом він вважає заяви волонтерів, що вимагали від ОДА виділення приміщення для складу.

За його словами, через нагнітання подібних ситуацій окремі організації намагаються здобути собі рейтинг. Однак конкретних назв та прізвищ Гунчик так і не вказав.

Нагадаємо, волинські волонтери під час прес-конференції 11 лютого висловили обурення заявами про виділення їм 30 тонн палива із ОДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оприлюдніть список організацій і кількість полива переданого їм. Бо кивання пальцем в невідомому напрямку нідочого не призведе. Або чесно скажіть - волонтерам не допомагали, а про пальне збрехали!
Відповісти
Так вже забрехався, що нема куди.
Відповісти
Поясніть мені хтось, блондинці фарбованій, чому так складно вирішити це питання? 30 т - це не 3л. Якщо було 30т , то мусить бути перелік, кому і яку кількість передали. Так? То чому не оприлюднити той список? в чому тут таємниця? А щось там таке молоти про піар і вибори, без прізвищ та конкретики - то ви мене вибачте, смердить вже на всю Волинь.
Відповісти
Останні новини
Гунчик вважає, що «історія із 30 тоннами солярки» виникла через підготовку до виборів
23 лютий, 2015, 11:31