Постраждала в роуп-джампі лучанка вийшла з коми

Постраждала в роуп-джампі лучанка вийшла з коми
Постраждала під час роуп-джампінгу 16-річна лучанка Вікторія Романчук (на фото) вийшла з коми, проте досі залишається у важкому стані в реанімаційному відділенні.

Про це у коментарі ВолиньPost розповіла мама дівчинки Жанна Романчук.

Вона уже може повертати головою та привідкрити очі, а також розрізняє голоси. Декілька днів тому Вікторії зробили операцію з накладання апарату Ілізарова (авт. - пристрій для з'єднання уламків кісток).

За її словами, Вікторія як і раніше перебуває на штучній вентиляції легень, однак їй стало вже трохи краще.

«Їй чуть-чуть легше. Зробили на дві ноги операцію. Дві бригади хірургів-травматологів: одні працювали з однією ніжкою, інші з іншою», - каже Жанна Олексіївна.

Як відомо, лучанка Вікторія Романчук отримала велику кількість травм – відкрита черепно-мозгова травма, забій головного мозку, перелом основи та кісток лицевого черепа, забій органів грудної клітки (легені, серця), перелом ребер справа, правобічний пневмоторакс, перелом клубової кістки, перелом лівого стегна, обох кісток лівої гомілки та правої гомілки.

Лікарі наразі борються за її життя.

«Я сьогодні до неї зайшла, кажу: «Мама прийшла», а вона почала плакати. Там повний рот трубочок, бо вона на штучному диханні. Свідомість є, вона розуміє… Лікар сказав бігом виходити, щоб Віка не хвилювалася. Малесенькі промінчики надії вже з’являються», - розповіла мама постраждалої дівчинки.

Також мама Вікторії Романчук Жанна Олексіївна зазначила, що наразі їхню сім’ю підтримує багато людей, та попросила опублікувати лише один рахунок, куди можна перераховувати кошти на дороговартісне лікування.

«Я просто знайшла Вікусіну карточку, на яку їй стипендія приходить, сходила в банк. Хто забажає матеріально підтримати, то кошти можна перерахувати на ту картку», - додала жінка.

Нагадаємо, у Луцьку молода пара хотіла розважитися на День Валентина, однак через невдалий стрибок з вежі (роуп-джампінг) хлопець розбився на смерть, а дівчина опинилася в реанімації.

Довідка

Рахунок Романчук Вікторії Василівни для надання матеріальної допомоги 5168 7572 1176 3117

Контактні номери телефонів батьків:
Мама Жанна – (050) 43 82 673
Тато Василь – (067) 337 83 22

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай кріпиться! хай все буде добре!
Відповісти
Тримайся, кучеряшка!)
Відповісти
силы воли к жизни
Відповісти
Це чудо! Нехай одужує швидше! Близьким та рідним - віри та терпіння! За вас моляться багато людей. Чи підтримують горе організатори дівчинку? Думаю зароблених ними грошей на тому ділі вистачило б і на лікування і на реабілітацію для постраждалоі неповнолітньоі дивчинки. Чи буде притягнуто іх до крим відповідальності,хто знає?
Відповісти
Підтримують. За кримінальну відповідальність поки вам ніхто не скаже, оскільки ведеться слідство. У будь-якому разі судити їх будуть правоохоронні органи, а не ви.
Відповісти
Ми не судимо,просто хочеться справедливості.
Відповісти
Це не слідчий Вам відповів. Це хтось з організаторів. Як її там? Слідчого не задіне питання підтримки, а тут саме це зачепило, ну і підкреслила, що "не ви" судитимете...
Відповісти
Я так і зрозумів- слідчі не можуть бути такими субєктивними!
Відповісти
можуть ще й як можуть деколи приходиться подавати до суду щей на прокурора за бездіяльність ,який би мав бути на стороні потерпілих ,p,s наша луцька прокуратура
Відповісти
Ми молимось за цю дівчину. Нехай береже її Бог!
Відповісти
Каже мама, що підтримують http://www.volynpost.com/news/47227-likuvannia-postrazhdaloi-pid-chas-roup-dzhampingu-luchanky-vartuie-1500-gryven-schodnia
Відповісти
Мама каже,що не організатори,а ІХ МАМИ підтримують!а тих організаторів жодного не бачила!!! ШОК!
Відповісти
Дай тобі Боже довгих років життя і міцного здоровя
Відповісти
Організатори,в соц мережах є група допомоги Вікторіі- приєднуйтеся,якщо немає сміливості до мами підійти. Хоч заочно слідкуватимете за станом жертви своіх розваг в трешовій промзоні міста
Відповісти
А Вікторіі- одужання повного і хороших людей поряд!
Відповісти
чому нехто не пидтримує сім"ю загиблого хлопця?
Відповісти
Співчуваю, а когось покарали?
Відповісти
Йде слідство. Спорядження і причини падіння вивчає експертиза, інстркуторів і свідків викликають на допити. Поки йде слідство, ніякої точнішої інформації не розголошують.
Відповісти
Покарають, обовязково!
Відповісти
Бідна дитина! Нехай одужує скоріше! Молитимемось за неї. Батькам терпіння і сили.
Відповісти
Хлопця дуже-дуже шкода, невимовно! але, на жаль, вже нічого зробити не можна, ні йому допомогти, ні рідних втішини- розрадити. Хлопцю - спокій душі, а рідним співчуття і сил жити далі. Дівчинці здоров"я, терпіння і мужності все пережити і витримати .
Відповісти